zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 عنوان عفونت 67 بازدید | 6 پست شمام تند تند عفونت می گیرین؟اکثرا بعد از رابطه عفونت می گیرین؟بو بد خارش اینا و ترشحعادیه؟ لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام.. 1401/12/15 | 09:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 نهگاهی بجز خانم اقا هم باید دارو مصرف کنه برا عفونت لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 علائمتون چیه خارش قسمت بیرونی ترشح بو لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 نه گاهی بجز خانم اقا هم باید دارو مصرف کنه برا عفونت گاهی یعنی مثلا دو سه ماه ی بار عادیه؟ لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..
nika_bold عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 7868 گاهی یعنی مثلا دو سه ماه ی بار عادیه؟ نمیدونمدرکل عفونت عادی نیس دیگه... لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋
zarigoliy مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 622 نمیدونم درکل عفونت عادی نیس دیگه... باشه عزیزم ممنون لطفاً ی کاری کن بهت افتخار کنم ، باشه؟!🥺دوام دوام بانوی من! عظمت و افتخار در استمرار است و دوام..