2777
2789
عنوان

از رفتار همکارم بدم میاد

239 بازدید | 15 پست

یه جا کار میکنم  همکارم یه آقاست که متاهله روزای اول خیلی تو قیافه بود حتی سوالم میپرسیدی جواب نمیداد یا برمی‌گشت چپ چپ نگاه می‌کرد یا حتی جواب سلامم بزور میداد الان چند روز خیلی خوب شده به آرومی حرف میزنه این رفتارش خیلی چندشه حس بدی بهم میده بنظرتون من حساس شرم یا کلن قصدو قرضی داره منم محل بش نمیدم ولی حالم بد میشه از رفتارش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام‌مثل قبل چپ‌چپ‌نگاش کن‌ چس محلش کن زیاد تحویلش نگیر ، این میخواد باهات بازی کنه توام اوسکلش کن، ...

بابا این اصلن قیافه نداره که من بخوام تحویلش بگیرم بخدا سگ اینو نگاه نمیکنه من سوالم ازش می‌پرسیدم قیمتی چیزی میپرسیدم که اینجوری میکرد

اره بدم میاد از این کارش یعنی چی فک میکنه با خودش احمق 

بعضی آدمها روان پریش هستند باید از  زبان بدنش یا از چشماش حدس بزنی .. رفتارهاش ثبات نداره نمیشه روش حساب کرد .. فقط فاصلت رو رعایت کن و اصلا اصلا بهش رو نده و توجه نکن

حساب کتاب چیه بعضیا میخان ازشون بترسی جدین 

خب ماهم میخوایم‌ازمون بترسن ، اگه قضیه ترسیدنه چرا ما بترسیم اوناهم ازما بترسن ، هر عملی عکس العملی داره مردم مسخره نیستن که ، کسیم‌ارباب دیگری نیست،بقیه ام‌طلبکار و ما بدهکار نیستیم ، رفتار درست کنن رفتار دست میبینن رفتارر‌ زرنگی کنن رفتار زرنگی میبینن