2777
2789
عنوان

سیاست جاری

561 بازدید | 30 پست

سلام دوستان یه راهنمایی میخاستم

راستشمن کلا ادم باسیاستی نیستم.

احترام برادرشوهرم و زنشودارم وخیلیم دوسشون دارم ولی همسرش مثل من نیس خیلی؛دوسه برابر احترام شوهرمو میگیره ومن کمتر. بیشتربااون خرف میزنه تامن. میخاد بکه توکسی نیستی...این ثابت شدس.نگید که حسم غلطه و...

درحالیک من اخترامی م برادرشوهرم میزارم بیشترشو برا زنش قائلم چون بهرحال خانمه و راحتترم باهاش

بچهها اینقد سیاست دارع که بدممیاد دیگ برم خونشولی بخاطر همسرم و برادرش مجبورم.چیکارکنم کمتراذیت شم

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم مثل خودش برخورد کن

البته کم کم که همسرت و برادرش متوجه نشن فقط جاریت بسوزه

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

به شوهرت بگو زیاد تحویلش نگیره 

من با برادر شوهرام بجز سلام هیچی به همدیگه نمیگیم حتی احوال پرسی هم نمی‌کنیم یه رابطه کاملا خشک و رسمی 

اینجمه اورگیم، بختیمیز قاره ده اولسا کفنیمز آق اولجاخ💔

هی چقدر بدم میاد از این زنا

ولی بگم تو چفت شوهرت باش

یا به شوهرت بسپار هر چی گفت اون همونجا از تو نظر بخواد بزار ببینه شوهرت حواسش به توعه دیگه اینجوری نمیکنه

و در نهایت بگم وقتی میبینی حرصت میده تو هم همین کار رو با برادرشوهرت بکن کم کم باهاش صمیمی شو

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

تو هم گرم نگیر باهش ،موقع سلام خیلی خشک رفتارکن و لبخند نزن اگرم زدی تصنعی بزن ک خودش بفهمه، تعارف زیاد نکن،کلا رو اعتماد به نفست کار کن، روی زبان بدنت کار کن ک با اقتدار و قوی نشونت بده اگر سرج کنی آموزش میده  بهت ک چطور خودتو قوی و با اقتدار کنی... 

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
به شوهرت بگو زیاد تحویلش نگیره  من با برادر شوهرام بجز سلام هیچی به همدیگه نمیگیم حتی احوال پر ...

اخه نمیشه اینو بگم. شوهرم اینو بگم دیگه ازین ببعد بگم ختی نریضم ونمیتونم بیام فک میکنه بخذطر جاریمه نمیخام آتو دستش بدم

بلدنیستم😓

موقع پذیرایی اول از شوهرش پذیرایی کن بعد اون ، کلا نبینش

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
دیگه خونشون نرو اما دلیل واقعیش نگو‌ بگو کار دارمو‌اینا دعوتش هم‌نکند این رو‌اعصابته وباعث‌میشه یه ر ...

همسرم خبلی با براذرشوهرم رفیقه واقعا ادم خوبیه بزادرشوهرم دوس ندارم رابطشوت سردشه چون واقعا ادم پاکیه امااین رفتار پر ازسیاست زنش باعث شده از همشون متنفرشم حتی حسادت کنم به رابطه شوهرم و برادرش

هی چقدر بدم میاد از این زنا ولی بگم تو چفت شوهرت باش یا به شوهرت بسپار هر چی گفت اون همونجا از تو ...

انفاااقا یه مدت فقط مینشستم کنارشوهرم و گرم نمیگزفتم باهاش. بعد وقتی شوهرم نبود میومد خونمون یا میگفت برم پیشش مثل دوست بودیم. اماازبس ساست داره تاشوهرم میاد دیگ من انگذر نیستم . بماااند که اوایل که ما نامزد بودیم خداشاهده موقع حرف زدم حتی یکبار توچشای من نگا نمیکرذ مخاطبش همسرم و مادرشوهرم اینا بودن

پشت سر مادرشوهرم بدمیگه پیش من ولی رو به روش ...برعکس

اخه نمیشه اینو بگم. شوهرم اینو بگم دیگه ازین ببعد بگم ختی نریضم ونمیتونم بیام فک میکنه بخذطر جاریمه ...

نه عزیزم به صورت غیر مستقیم بگو،اون همسرته باید همراهت باشه،موقعی ک حالش خوبه و شکمش سیره با زبونی نرم بهش بگو دوست دارم جلو بقیه بیشتر به من توجه کنی،نظرم رو بپرسی ،هوامو داشته داشتی باهاش صحبت کن