2777
2789
عنوان

سیاست جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 30 پست
نه عزیزم به صورت غیر مستقیم بگو،اون همسرته باید همراهت باشه،موقعی ک حالش خوبه و شکمش سیره با زبونی ن ...

دقیقااینارو بهش گفتم واقعا هم هوامو داره ولی نمیدونم چه کوفتیه جلو خونواده خودش یاکلا تو جمع روش نمیشه بمن توجه کنه  اینم باعث شده رفتارای جاریم بیشتر رومخم باشه

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
هی چقدر بدم میاد از این زنا ولی بگم تو چفت شوهرت باش یا به شوهرت بسپار هر چی گفت اون همونجا از تو ...

من مشکلم اینه اعتماد بنفسم زیر خط فقره. حتی چهرم خیلی از اون خوشگلتره ولی بنظرم هیچ ربطی ب ظاهرنداره اعتماپبنفس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی احترام جاریامو نگه میداشتم. مخصوصا دومیه.. چون شوهرم با اون برادرش خیلی خیلی خوب بودن.. باهم دوتا سفر دو روزه هم رفتیم. جاریمو برادرشوهرم کلا بارها بهم توهین کردن بی ادبی کردن من ندید گرفتم. تا جایی که بع برادرم توهین کردبرادرشوهرم اصلا برادرم نبود.. اصلا رابطه ای بینشون نیست من باز سکوت کردم.. باز ادامه دادن اخرین بار به خودشون اجازه دادن حرف اضافه بگن منم کات کردم. راحت.. دوتا ادم اضافه بودن کم رنگ شدن.. دوتای دیگه رو هم خودشون حذف شدن طلاق گرفتن رفتن.... خودم جاری ام نمیتونم بگم جاری ادم نیست ولی بهتره فاصله ها حفظ بشه

دیگه خونشون نرو اما دلیل واقعیش نگو‌ بگو کار دارمو‌اینا دعوتش هم‌نکند این رو‌اعصابته وباعث‌میشه یه ر ...

همسرم خبلی با براذرشوهرم رفیقه واقعا ادم خوبیه بزادرشوهرم دوس ندارم رابطشوت سردشه چون واقعا ادم پاکیه امااین رفتار پر ازسیاست زنش باعث شده از همشون متنفرشم حتی حسادت کنم به رابطه شوهرم و برادرش

همسرم خبلی با براذرشوهرم رفیقه واقعا ادم خوبیه بزادرشوهرم دوس ندارم رابطشوت سردشه چون واقعا ادم پاکی ...

گفتم که تونرو نگفتم شوهرت نره چون همینطوری به تو‌ آسیب بهت زده اینجوری اخلاقش مشخص میشه  اگه همینطوری ادامه بدی دیوونه ات میکنه تلافی هم فکر خوبیه یه لباس قرمز باز یا تنگ بپوش بروور دل برادر شوهرت بشین باهاش بگو‌ بخند کن اون خودشو‌جمع میکنه اصلا هم عصبانی نشو اما قبلش مطمئن شو‌نکنه داره تلافی چیزی سرت در میاره

دقیقااینارو بهش گفتم واقعا هم هوامو داره ولی نمیدونم چه کوفتیه جلو خونواده خودش یاکلا تو جمع روش نمی ...

عزیزم اینجور مواقع فقط شوهرته که میتونه کمکت کنه یا توجه لازم رو پیش اونا باید داشته باشه بهت یا رفت وامد رو کم کن تا وقتی چیزیکه میخای بت نداده شما هم لزومی نداره بخاطر اینکه هشوهرت میخاد با برادرش باشه کوتاه بیای اینو بدون فقط شوهرت  می تونه دمه زنداداشش بچینه

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین
گفتم که تونرو نگفتم شوهرت نره چون همینطوری به تو‌ آسیب بهت زده اینجوری اخلاقش مشخص میشه  اگه هم ...

لباس اونجور شوهرم نمیازه بپوشم. یه عادت و اخلاق مزخرفیم ک شوهرم داره بدون من خونه داداشش یا پدرش نمیره. ولی اینم بگم فاصله شهری داریم بریم اون شهر شوهرم بره من نرم یخورده ضایعس ولی درکلللل نمیره اگه میرفت تنها من ازخدام بود.واقعا دیوونه دشم میخایم بریم اون شهر چون خونه پدرمم اونجاس نمیرم میگم برادرشوهرم اصرارمیکمه بیاید میریمم من حرصم درمیاد . 

عزیزم اینجور مواقع فقط شوهرته که میتونه کمکت کنه یا توجه لازم رو پیش اونا باید داشته باشه بهت یا رفت ...

اخه خودت مردارو میشناسی.متوجه اینجور اخلاقا نمیشن. شوهرمنم کلا متوجه نمیشه.اگ مثلابهش بگم. میگه کی کجا بهت بی اخترامی کرد. فقط میکنه رفتاربد مساوی فحشو وسیلی زدنه

لباس اونجور شوهرم نمیازه بپوشم. یه عادت و اخلاق مزخرفیم ک شوهرم داره بدون من خونه داداشش یا پدرش نمی ...

خیلی خوبه بدون تو نمیره ،عزیز اعتماد به نفست رو ببر بالا ،روی خودت کار کن  وقتی خودتو کم نبینی دیگران هم کم نمی بیننت ،مطالعه کن ،سعی کن ادم با سواد و با شعور با شخصیتی باشی ، سعی کن وقتی درباره چیزی ک نمی دونی چیه نظر ندی ،نظر اشتباه شخصیت ادم رو کم می کنه، شوخ و بذله گو نباش ، اینا خیلی تاثیر داره باعث جلب احترام دیگران میشه

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
اخه خودت مردارو میشناسی.متوجه اینجور اخلاقا نمیشن. شوهرمنم کلا متوجه نمیشه.اگ مثلابهش بگم. میگه کی ک ...

بله اقایون کلی نگرن، دقیق و ریز بین نیستن 

نماز سکوی پروازه، خودتو برای پرواز آماده کردی!!! 🕊️🌹https://eitaa.com/naamaaz.    این کانال و خیلی دوستش دارم و مدیون شم اگه دوست داری عضو شو ♥️
خیلی خوبه بدون تو نمیره ،عزیز اعتماد به نفست رو ببر بالا ،روی خودت کار کن  وقتی خودتو کم نبینی ...

باورکن تموم این چیزایی که گفتی هستم.همسرم همیشه بهم میگه چرا همش میگی اعتماد بنفس ندازم شاغری کارمندی باسواذی خونواده خوبی داری پس چته... منتهی چیزی که هست من آرومم ولی اون جاریم زبون بازه منم متنفرم از چاپلوسی

بله اقایون کلی نگرن، دقیق و ریز بین نیستن 

اوهوم  اینقد رفتارش بده که هربار میریم خونوشون ب دلیلی منو شوهرم باهم بدمیشیم چون من دیگ حرصی میشم.یبار نشستیم واس شوهرم دمنوش اورد برامن نه‌ بعذا هم من هم شوهرم ناراخت شدیم. بعداگفت بخاطر این بوده که شوهرم دندونشو کشیده براش اوردم. اخرم نفهمیدم ربط دمنوش چیه ب کشیدن دندان. ولی بهرحال دارو که نبود میشد واسه منم بیاره

باورکن تموم این چیزایی که گفتی هستم.همسرم همیشه بهم میگه چرا همش میگی اعتماد بنفس ندازم شاغری کارمند ...

عزیزم پس رابطه رو اروم اروم کمش کن، به قول یه مشاور ک می گفت جوری رفتار کن ک قالی زیر پاشون رو اونقدر اروم بکش و بعد برش دار ک خودشون هم متوجه نشن ک کی این قالی رو برداشتی ، معلومه جاریت کمبود محبت و توجه داره، می خواد جلب توجه کنه، تنها راهش بی توجهی همسرته چند بار بی توجهی ببینه دست از این کار برمیداره ،درسته به شما بی توجهی می کنه اما خیلی به شما توجه کرده و شما رو بالاتر می بینه و می خواد با این کارهاش از شما بالاتر به نظر بیاد ،با همسرت صحبت کن و متقاعدش کن ک بی توجهی کنه  حتی الکی هم بگو والا قطع ارتباط می کنید بگو حالم رو بد میکنه

عزیزم پس رابطه رو اروم اروم کمش کن، به قول یه مشاور ک می گفت جوری رفتار کن ک قالی زیر پاشون رو اونقد ...

بخدااوایل  بمن نگاه نمیکرد الانم میشینه حرفای سیاسی و اقتضادی  باشوهرم کلا هرحرفی تا بامن حرف نزنه.بعدش من حس بدی دارم والا شوهرمم دوساعت باهاش بحث میکنه این بیشتر عضبیم میکنه. بهشم بگم میگه تو حسودی. ازعمد همیشه میگه بیاید سربزنید که منو بچزونه.موقع خندیدن واسه جلب توجه دیگه داد میزنه  کاملا تابلو‌بخدامن خسود نیستم دوسدا م باهم رفیق باشیم ولی نشد ک بشن. خداشاهده پشت سر فامیلای شونربدمیگه بعد پیش شوهرم ازخوبیشون میگه وشهرمنم ساذس پیش خودش میگه چ زن داداش مهمون نوذز وخوبی دارم

بخدااوایل  بمن نگاه نمیکرد الانم میشینه حرفای سیاسی و اقتضادی  باشوهرم کلا هرحرفی تا بامن ...

منم خیلی از ادم های چاپلوس و دورو بدم میاد ، خیلی بده رفتارش ، خدا کمکت کنه