2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳عید

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

سه فروردین

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست😊❣هر ڪه را هیچ به ڪف نیست،به دل آهی هست💔😉 #خدایا_شکرت   رژیم:قد168👈 وزن اولیه:80😵😰 وزنم بعد از دوماه:73.650😃😌28 آذر:72.450😊10 بهمن:70.800 😊8 اسفند:69 😄7فروردین :68😀7 اردیبهشت:66وزن هدف اول:66(بعد ۶ ماه و 20روز  به وزن هدف اولم رسیدم خدایاشکرت که بهم اراده قوی دادی)😋وزن هدف دوم:60 مـن مـیتونـم💪وزن 26 اردیبهشت: 65.800  وزن 12 تیر:64.500 وزن 26 اردیبهشت:63.200 وزن 26 شهریور:59:600  وزن الان :58 کیلو
۳عید

ما یه گروه دورهمی بانوان باردار زدیم

مسایل و مشکلاتو بهم راه حل میدیم

ذوق و شوق بارداری میدیم

خیلی خوبه شما هم بیاین زیاد میشیم

https://rubika.ir/joing/DIGEJEAD0BJTAJXIDMARTIRHSVVMFGPB

خدایا هم ازت ترس دارم هم عاشق مهربونی و گذشتتم🥺 به خودت پناه می برم منو در آغوشت بگیر🥺
ما یه گروه دورهمی بانوان باردار زدیم مسایل و مشکلاتو بهم راه حل میدیم ذوق و شوق بارداری میدیم خیل ...

تیکر بارداری نیست عزیزم ۴ماهه زایمان کردم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
تیکر بارداری نیست عزیزم ۴ماهه زایمان کردم

بسلامتی و دل خوش باشه 

قدم نورسیده مبارک باشه انشاالله

😍🤩

خدایا هم ازت ترس دارم هم عاشق مهربونی و گذشتتم🥺 به خودت پناه می برم منو در آغوشت بگیر🥺