2777
2789
عنوان

فکر میکنم شکممو دیروز پاره کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 19 پست
بگو باش و تو نکن یا اگه از نظر مالی اوکی هستی بده بیرون بشورن و اصلا به خودت فشار نیار چه از نظر روح ...

چشم عزیزم مرسی از راهنماییات‌.ب قول شما لازم نیست ک همه زندگیمو توضیح بدم ک.میگم باشه و کار خودمو میکنم

منو خیلی حرص میده مادرشوهرم.مثلا فک کن انباری ک خسته اومدم زنگ زده میگم حالم بده و اینا میگه کمرتو ب ...

حالامامان من به دختر وعروس میگه نشینین پتو بشورین کمر درد میگیرین بدین بیرون بشورن... کمر درد میگیریناااا.ولی من خودم میشورم..🤭 ولی به تدریج که اذیت نشم. مثلا امروز یه پتو میشورم وچند تا ملافه بندازم توی لباسشویی. فردا یه پتوی دیگه

پارسا پسرمامان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومای عزیزم اصلا نه حرص بخورید نه زور الکی و نه وسواس بیخودی داشته باشید مامان من سره همینا آنقدر ...

کار حسابی را تو میکنی .... هرچیزی اندازه داره و هر کس هم توانایی مشخصی داره . مامان منم همین طوره همه جور مریضی داره چقدرم عمل داره وقتی رفته بود دیسک کمرش را عمل کنه دکتر می گفت من هم زمان دیسک و تنگی کانال و پیچ و پلاک و چند تا کار دیگه روی بیشتر مهره هات انجام دادم باور کن تا یادم میاد همش به خاطر کارهای خونه مریض می شد ولی بعد که ما بزرگ شدیم و بهش نیاز داشتیم مثلا موقع زایمان بیاد  مراقبت کنه دیگه توانایی نداشت حرص می خورد چرا من نمی تونم بیام الان هم ناراحته چرا مریض شده و نمی تونه کار کنه 

خانوم ها اگر خودتون و بچه هاتون را دوست دارید اولویت زندگی تون سلامتی باشه 

کار حسابی را تو میکنی .... هرچیزی اندازه داره و هر کس هم توانایی مشخصی داره . مامان منم همین طوره هم ...

دقیقا مادره من نتونست برای عروسیم برقصه چون کمرش رو تازه عمل کرد قبلا پیچ پلاک کرده بود سه تا از مهره هاش رو ولی از بس این چن سال بهشون زور گفت لق شدن دکترش دوباره بازشون کرد و این دفعه 8 تا از مهره هارو پیچ و پلاک کرد و یه چیزی دیگه اصلا تو گذشته نباشید مامان من خیلی تو گذشته زندگی می‌کرد که مثلا خواهر شوهرش چیکار کرد و مادرشوهرش چیکار کرد و چرا جوابشون رو نداده بحث های 15 سال پیش رو از بس گفته هم من هم شوهرم هم کل فامیل از دم حفظیم مادر شوهرم 62 سالشه مث منه22 ساله هم جوون هم بدون هیچ مریضی نه فشار نه کمر دردی نه پادردی چرا چون بی نهایت بیخیال نه تمیزی براش مهمه نه بچه 

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️
دقیقا مادره من نتونست برای عروسیم برقصه چون کمرش رو تازه عمل کرد قبلا پیچ پلاک کرده بود سه تا از مهر ...

وااااااااای انگار مامان منه هنوز حرص مادربزرگ خدابیامرزم را می خوره که بیست سال پیش فوت کرده  .... این جور آدمها هم خودشون و هم اطرافیانشون اذیت میشن . مادرشوهر منم خودش را اذیت نمیکنه و با اینکه از مامانم بزرگتره خیلی سالمتره که من اونا بیشتر تایید می کنم