2777
2789
عنوان

فکر میکنم شکممو دیروز پاره کردم😐

293 بازدید | 19 پست

سلام دوتا کابینت بود شوهرم ابدا دست نمیزد هی میگفت فردا مادرشوهرمم میومد خونه یجور بدی نگاهش میکرد.دیگه دیروز خودم دوتا کابینت سه دره بزرگ رو بردم تو انباری😐

راهرومونم هم پیچ داشت وسطش هم اینکه نمیشد سُر بدی کابینتو.بخدا دوتا رو بغل کردم و بردم😐😐

از دیروز یهو دلدرد شدیدی گرفتم و تا الانم هست.

فکر میکنم فتغ روده شد دیروز😑

توروخدا مث من زرنگ بازیتون گل نکنه این دره عیدی

اخه دیدم خیلیا میگید ی نفره فرش شستید.☹

از خدماتی آقا میاوردید 

راحت

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلامتی خیلی مهمتر از برق زدن خونه هست. این حرفو کسی به من گفته که تو جوونی صبح تاشب کارمیکرده وسایل سنگین جابجا میکرده، اولاش با استراحت خوب میشده. الان ۶۰ سالشه،دوبار عمل کرده وتقریبا فلج شده. حتی غذاهم نمیتونه بپزه

پارسا پسرمامان😍
سلامتی مهمتر از بد نگاه کردن مادرشوهر ب کابینته

موافقم.ولی فکر نمیکردم اینجوری بشه.تا نصفه اش خوب بودم سر نصفه اش ن راه پس داشتم ن راه پیش.پشیمونم واقعا

موافقم.ولی فکر نمیکردم اینجوری بشه.تا نصفه اش خوب بودم سر نصفه اش ن راه پس داشتم ن راه پیش.پشیمونم و ...

برا منم اتفاق افتاده ..مبلا رو جاب جا کردم تا چند روز کمردرد شدید ..حالا درس عبرت شده برام 

خانومای عزیزم اصلا نه حرص بخورید نه زور الکی و نه وسواس بیخودی داشته باشید مامان من سره همینا آنقدر الکی حرص خورد که سکته گوش و چشم و قلب و پا کرد الان یه چشم هاش کور شده یه گوش هاش شنوایش رو از دست داد قلبشم فنر گذاشتن  هنوزم ول کن نیس هرچی بهش میگم بست نبود اینا گوش نمیده شما اینکارا رو نکنید منم اول مث خودش شده بودم سره هر چیزی و سره هر حرفی ناراحت میشدم حرص میخوردم یا وسواس تمیزی داشتم دوس داشتم همه جا برق بزنه ولی وقتی دیدم چه بلاهایی سر مامانم اومد گذاشتم کنار همه اینارو از بس همه جا می‌شست و می‌سابید الان 8 تا از مهره های کمرش هم پیچ و پلاکه سنشم زیاد نیس 43 سالشه 😐

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️
😔 خدا ب دادم برسه من هرروز تقریبا اینجوریم🥲

ازامروز که جوونی دیگه دست نگه دار.وقتی  دیسک کمر گرفتی مادر شوهرت میاد کمکت کارهاتو بکنه؟ یامیگه عروس مریض دارم نمیتونه کارهای خونشو بکنه

پارسا پسرمامان😍
خانومای عزیزم اصلا نه حرص بخورید نه زور الکی و نه وسواس بیخودی داشته باشید مامان من سره همینا آنقدر ...

ای واای ۴۳ که خییلی جوونه برای این همه مریضی. استارتر بیا تحویل بگیر. 🤌بخدا بعضی زنها تو۴۳ سالگی انگار دخترای ۲۵ ساله هستن. شاداب وخوش اندام وسالم هرروز باشگاه...منم تصمیم گرفتم توی میانسالی سالم باشم بخاطر خودم

پارسا پسرمامان😍
خانومای عزیزم اصلا نه حرص بخورید نه زور الکی و نه وسواس بیخودی داشته باشید مامان من سره همینا آنقدر ...

منو خیلی حرص میده مادرشوهرم.مثلا فک کن انباری ک خسته اومدم زنگ زده میگم حالم بده و اینا میگه کمرتو ببند .الانم برو پتوهاتو بشور😐بقول دوستان دیگه اهمیت نمیدم.والا الان از دیروز علیل شدم نگفت خرت ب چند من؟🙄🥺

منو خیلی حرص میده مادرشوهرم.مثلا فک کن انباری ک خسته اومدم زنگ زده میگم حالم بده و اینا میگه کمرتو ب ...

بگو باش و تو نکن یا اگه از نظر مالی اوکی هستی بده بیرون بشورن و اصلا به خودت فشار نیار چه از نظر روحی و چه جسمی

‌  ‌ امروز بیشتر از دیروز دوستت دارم و فردا بیشتر از امروز ، واین ضعف من نیست قدرت تو است...♾💌🫂️