2777
2789
عنوان

شوهرم غذای بیرونو خوب میخوره ....

1379 بازدید | 33 پست

نمیفهمم واقعا به بیماریش (اسکیزوفرنی)ربط داره یا علت دبگه ای داره ! کلی زحمت میکشم ، همیشه هم غذاهای دلخواهشو درست میکنم ، دستپختم هم خوبه ، از سره کار میاد دوقاشق میخوره فقط 

بعد وقتی بیرون میریم یا سفارش میدیم میارن خونه تا آخر میخوره ، شده دوپرس هم خورده

از خودش بپرس دلیلشو

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت پسرِ منه غذای بیرون براش لذیذتره😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

عزيزم منم برادرم اسكيزوفرنيه ولي دارو نميخوره سركارم نميره حتي قبول نميكنه كه مريض شده اونم عاشق غذاي بيرونه شوهر شما چه قرصايي ميخوره

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
باشه!!!!!! حتما به نتیجه نرسیدم که اینجا مطرح میکنم دیگه!!!

بعصیا اینطورین 

نگران نباش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

لاغر بود  الان مدتیه که بهتر شده

ب جای این ک به خوراکش فکر کنی ب زندگی ت فکر کن چرا باید کنار ی بیمار اسکیزو زندگی کنی خیلی سخته خودت هم کم کم آسیب میبینی 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
ب جای این ک به خوراکش فکر کنی ب زندگی ت فکر کن چرا باید کنار ی بیمار اسکیزو زندگی کنی خیلی سخته خودت ...

منم خواهرو برادر بيمار اسكيزوفرنين خواهشا اينجوري نگو دلمون ميشكنه مگه خودشون خواستن اسكيزوفرني بشن😞

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
2790
2778
2791
2779
2792