2777
2789
عنوان

زن کم خرج

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 23 پست
بااینکه مشکل مالی نداریم منم دقیقا عین خودتم لباس بیرونی فت وفرااوان ولی لباس خونگی اصلا بلدنیستم بخ ...

من خر سال مانتو و شلوار خرید عید میکنم هر مامتو رو هم نهایت در طی سال دو یا سه بار میپوشم چون باز مانتوی بیرونی برا دم دستی دارم 

الان مانتوهای سالای قبلم که برا عید خریدم نوی نو هستن نمیدونم امسالم بخرم یا نه 

😐

مثلا همین لوازم ارایش رژ لب تا دلت بخاد دارم ولی مال چند سال پیشه همه هم در حد نو هستن نمیدونم همونا ...

الان دیگه اونا فاسد شدن برو جدید بخر ...بوتاکس کن یا  لیزر موهاتو کوتاه کن کراتین یا پروتئین البته اگه هزینش داری

یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻‍♀️💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی کم توقع و اقتصادیم ولی امااااان از شوهرم انقد ک ولخرجه دیگ کم کم مثل خودش شدم پول میبینم میگم خب باید خرج کنم دیگ ینی اگ بهش هرشبم بگم بریم خرید پایس ک فق بره اتیش بزنه ب پولاش حتی اگ چیزیم واقعا نخام و لازم نداشته باشم انقد اصرار میکنه ابروتو جلو همه میبره ک باید بخری...فق خدا شفاش بده مرده خوبیه فق این اخلاقش رو مخه😑😂😂

وای چقدر شبیه هستیم ، من چون زیاد آرایش نمیکنم اکثر لوازم ارایشها میمونن و تاریخشون میگذره از اونطرف ...

من فقط مصرف ریمل و مداد چشمم تموم میشه با ی کرم پودر و مرطوب کننده 

تازه کرم پودرمم مال دوسا پیشه هنوز داره 

ی دلم میگه همه رو بریز بیرون برو بجاش جدید بخر باز میگم خو اینا رو چکار کنم که فقط تاریخاشون گذشته ولی نوعن 

الان دیگه اونا فاسد شدن برو جدید بخر ...بوتاکس کن یا  لیزر موهاتو کوتاه کن کراتین یا پروتئین ال ...

هزینشو دارم امشب به شوهرم گفتم میخام برم کراتین گفت نمیخاد بری 

کلا با اینجور کارایی که مربوط به ارایشگاه باشه مخالفه 

خودمم فقط چون میخاسم  ی پولی خرج کنم گفتم برم که اینجوری گفت منم بیخیال سدم چون برام مهم نیس

چجور ممکنه سه سال لباس راحتی نخریده باشی؟

چون لباسای قبلم زیاد بود همونا رو میپوشیدم اما دیگه الان واقعا ندارم همشون کهنه شدن لباسای خونگی یازارم پسند نمیکنم کلافم بخدا ازینکه نمیتونم چیزی برا خودم خرج کنم