بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مثل تو هستم نمی دونم تو خونه ای چی بخرم اصلا مشکل مالی هم ندارم از کجا بخرم
فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
از لباس زیر شروع کن بعدم یه ست خونگی بعدم یه دمپایی روفرشی گیر و کلیپس های خوشکل ...لوازم آرایش خوب...لاک رژ وسایل مراقبت پوستی عطر ادکلن دکوری مجسمه کتاب..چیپس و پفک و کرانچی بازم بگم😄
یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻♀️💖
مثلا همین لوازم ارایش رژ لب تا دلت بخاد دارم ولی مال چند سال پیشه همه هم در حد نو هستن نمیدونم همونا ...
وای چقدر شبیه هستیم ، من چون زیاد آرایش نمیکنم اکثر لوازم ارایشها میمونن و تاریخشون میگذره از اونطرف نو هستن و دلم نمیاد بریزم دور .. و از اونطرف میدونم جدید بخرم دوباره همین چرخه تکرار میشه
به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣