همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم مثل تو هستم نمی دونم تو خونه ای چی بخرم اصلا مشکل مالی هم ندارم از کجا بخرم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
از لباس زیر شروع کن بعدم یه ست خونگی بعدم یه دمپایی روفرشی گیر و کلیپس های خوشکل ...لوازم آرایش خوب...لاک رژ وسایل مراقبت پوستی عطر ادکلن دکوری مجسمه کتاب..چیپس و پفک و کرانچی بازم بگم😄
یه لباس راحت و گشاد 🎀یه چای تازه دم ☕ یه موسیقی ملایم🎶 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه…🧚🏻♀️💖
مثلا همین لوازم ارایش رژ لب تا دلت بخاد دارم ولی مال چند سال پیشه همه هم در حد نو هستن نمیدونم همونا ...
وای چقدر شبیه هستیم ، من چون زیاد آرایش نمیکنم اکثر لوازم ارایشها میمونن و تاریخشون میگذره از اونطرف نو هستن و دلم نمیاد بریزم دور .. و از اونطرف میدونم جدید بخرم دوباره همین چرخه تکرار میشه
به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣