afsaneeeh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4367 عنوان سرگیجه و سستی پا 4396 بازدید | 18 پست جدیدا دچار سرگیجه میشم و پاهام سست میشه حتی لرزش ماهیچه دارم. کم خونی هم ندارم. کسی اینجوری بوده؟ 1401/12/14 | 23:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 11132 من دقیقا نیم ساعت پیش اینجور شدمسرم گیج رفت داشتم سیاه میدیدمبعد دستام شروع کرد به لرزش سابقه نداشت اینطور بشم نمیدونم چم شده 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
afsaneeeh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4367 من دقیقا نیم ساعت پیش اینجور شدم سرم گیج رفت داشتم سیاه میدیدم بعد دستام شروع کرد به لرزش ... انگار پا ندارم..تازه مثل لکنت زبانی هم حرف میزنم....
لاریسا۱۳۷۷ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2555 منم امروز خیلی سرگیجه داشتم بعدش دستا پاهام میلرزید الان شوهرمم سرش گیج میره اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
m__kalbim عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 11132 انگار پا ندارم..تازه مثل لکنت زبانی هم حرف میزنم.... وای کاش دکتر بریزبونم لال زبونم لال یوقت ام اس نباشهاخه تو خانوما خیلی شایعس این بیماریزبونم لال بشه 🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀
afsaneeeh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4367 وای کاش دکتر بری زبونم لال زبونم لال یوقت ام اس نباشه اخه تو خانوما خیلی شایعس این بیماری زبون ... خدا نکنه عزیزم...ممنونم ازت....شایدم مال استرس های زیادیه که چندماه تحت فشار بودم باشه
afsaneeeh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4367 منم امروز خیلی سرگیجه داشتم بعدش دستا پاهام میلرزید الان شوهرمم سرش گیج میره دعوا نداشتین؟😁😁
لاریسا۱۳۷۷ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2555 دعوا نداشتین؟😁😁 نه شاید اینم یه مریضیه جدیده مثل آنفوالنزا آخه یه روزه دوتا مونم سر گیجه داشتیم اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
afsaneeeh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4367 نه شاید اینم یه مریضیه جدیده مثل آنفوالنزا آخه یه روزه دوتا مونم سر گیجه داشتیم دیگه چه علائمی داشتین؟ بنظرم ممکنه باشه...
لاریسا۱۳۷۷ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2555 دیگه چه علائمی داشتین؟ بنظرم ممکنه باشه... هیچی فقط سرگیجه داشتم ولی گاهی اینطوری میشن ولی به این شدت نه اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹
afsaneeeh مدیر استارتر عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4367 هیچی فقط سرگیجه داشتم ولی گاهی اینطوری میشن ولی به این شدت نه سستی بدن هم دارید؟
لاریسا۱۳۷۷ عضویت: 1401/11/27 تعداد پست: 2555 سستی بدن هم دارید؟ سستی نه اکثرا بی حالم قبلا اینطوری میشدم خیلی هم عصبی میشدم آزمایش دادم کم خونی شدید داشتم اگه بهت گفتن که نمیتونی کاری رو انجام بدی فقط بهشون بخند بعدا میفهن که چرا بهشون خندیدی😎🌹