2777
2789
عنوان

چطوری باهاش کات کنم؟؟

559 بازدید | 19 پست

من تو دانشگاه با همکلاسیمم .

اما هیچ حسی نسبت بهش ندارم . ولی تو رودرباسی موندم .

نمیدونم چطور تمومش کنم .

چون میبینم اون بهم علاقه دارع .

اما بودنش اذیتم میکنه چون بلاخره محیط دانشگاستا ابروریزیه اونجا میچسبه بهم .

هم اینکه از لحاظ ریاضی وابستشم بهم ریاضی یاد میده اون یاد نده پاس نمیشم 

چیکار گنم؟

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/
امتحانا که تموم شد و ریاضی پاس شد با یه بهانه تمومش کن    

ترم بعدم ریاضی دارم🤣

نشسته پشت دو پلکم هزار اقیانوس،رهاکنید مرا تا وسیع گریه کنم... خدا ، من خدا ندارم🖤جون مامانت لایکم نکن😡. تیکر بارداری نیست😍اقایون درخواست دوستی ندن لطفا قبول نمیکنم:/

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیچاره رو علاف کردی به خاطر ریاضی؟  کس دیگه ای نیس یادت بده؟

اولش بهش علاقه داشتم بعد دلمو زد .

چون باعث شد همه تو دانشگاه بفهمن دوست پسر دارم

دانشگاه هم تو محله ی خودمونه .

میترسم اسمم بد در بره

معلم خصوصی بگیر و کات کن ابرو خودتم نبر کلا با همدانشگاهیا رل نزنی بهتره مثل بمب تو دانشگاه میترکه ا ...

معلم خصوصی هست مگه برای دانشگاه

الان دختر 12ساله هم دوس پسر داره

اخه ما پایین شهریم .

همه جا پیچه دیگه کسی خاستگاریم نمیاد

اره هست بگرد پیدا میکنی از دخترای ترم بالایی کمک بگیر یا از همکلاسی های دختر 

من با کسی دوست نیستم تو کلاس💔

اخه ما پایین شهریم . همه جا پیچه دیگه کسی خاستگاریم نمیاد

چه ربطی به خاستگار داره😂😂😂دختر عمه من دوازده سالشه روزی صدبار کات میکنهو رل میزنه

جن*ده های امروز پدران فردا