2777
2789

چبکار کنمم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی نمی‌دونم چطوری فریاد بزنم از دست مشکلات حل نشدنی که صدام شنیده بشه  فقط میتونم برات دعا کن ...

ممنون عزیزم. الان برای رفع مشکلاتت زیارت عاشورا میخونم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تورو خدا  خیلی با احترام بهش بگید.

وگرنه حکایت همسایه بنده  خیلی با وقاحت برگشته میگه من فراموش نکردم ولی تو یادت رفته.

گفتم هشت ماه کافی نبود.لطفا آخرهفته واریز بکن.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
خانم دعا خوبه ولی گرفتن پول به اینه که بری ازش بگیرین پول خودتونه ها 

قرار نکرده بودیم کی پولو برگردونه. گفت پول دستش برسه پولو میده، میگه پول دستش نیومده. منم چون زمان مشخص نکرده بودم ، دستم تو پوست گردوعه

قرار نکرده بودیم کی پولو برگردونه. گفت پول دستش برسه پولو میده، میگه پول دستش نیومده. منم چون زمان م ...

خوبه که خودتون می‌گین قرار نداشتین پس ایشون باید آمادگی داشته باشه برا برگردوندن پول خانم 

خوبه که خودتون می‌گین قرار نداشتین پس ایشون باید آمادگی داشته باشه برا برگردوندن پول خانم 

نمی دونم بخدا  بیزحمت دعا کن شاید نفست حق بود پول بهم رسید این هفته