nafas_ahmadvand مدیر استارتر عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 672 عنوان چیکار کنم خدا منو ببینه؟ 44 بازدید | 3 پست همش میخوام درس بخونم به بدترین نحو ممکن مریض میشم انگار اصلا خدا نمیخواد دارم از شدت فشاری که رومه میمیرم توروخدا بگید یه کاری کنم حضور خدارو حس کنم حس میکنم منو نمیبینه دوسم نداره از شدت بی جون بودن و ضعیف بودن فقط دارم گریه میکنم 1401/12/14 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ندلعیبهختوک عضویت: 1401/09/18 تعداد پست: 10178 خداخیرت بده گفتی من یادم رفت نمازمو بخونم ان شاءالله که خدا کمکت کنه عزیزم منم مث تو کنکوری ام🥺♥️ دیر فهمیدیم پس دیوار بالا رفته بود با همان خشت نخستین تا ثریا رفته بود
ملودی_سکوت8 عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 245 خدا نمیخواد شما درس بخونی؟ الان به نظرت منطقیه؟ ببخشید مگه خدا دشمن شماستعزیز من❤سبک زندگیت رو تغییر بدهقوی باش دخترمنم این شرایط رو تجربه کردمکلی سختی کشیدم، توگرما درس میخوندمان شالله که همیشه سلامت باشی🌱 زمین بابهار زنده میشود من باتو مهربان ترینم... «قلب، خاک خوبی دارد، دربرابر هر دانه که درآن بنشانی،هزار دانه پس می دهداگرذره یی نفرت کاشتی، خروارهانفرت دروخواهی کرد. واگر دانه یی ازمحبت نشاندی خرمن هابرخواهی داشت...» نادر ابراهیمی_ابن مشغله. ۵تیر۱۴۰۲>>>>