2821
2789

میتونی عکس بزاری؟نه هرچی دلته بپوش.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از مد نیوفتاده اما دیگه عرف هم نیست حتمااا پف دار بپوشی.

تو دلت چی میخواد رویای تو چیه اونو بساز اون مهمه✨❤️

الهی خوشبخت بشی الهی خدا خودش بهت نظر کنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
عزیزم هرچی خودت دوست داری مهمه :') 

همیشه دوست داشتم لباس رنگی پفی بپوشم تو نامزدیم دیدم تالاره ومهمونا همه لباس مجلسی سنگین میپوشن گفتم من که عروسم یه فرقی باهاشون داشته باشم 

از مد نیوفتاده اما دیگه عرف هم نیست حتمااا پف دار بپوشی. تو دلت چی میخواد رویای تو چیه اونو بساز او ...

مرسی ازتون امیدوارم هرجا هستید خوشحال باشید وخوشبخت🙏💗

مرسی ازتون امیدوارم هرجا هستید خوشحال باشید وخوشبخت🙏💗

خیلی ازت ممنونم دعات به دلم نشست.الهی آمین برای هممون.برای هممون🥺💓✨❤️🌹

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 3 ساعت پیش
2791
2779
2792