2777
2789

میتونی عکس بزاری؟نه هرچی دلته بپوش.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از مد نیوفتاده اما دیگه عرف هم نیست حتمااا پف دار بپوشی.

تو دلت چی میخواد رویای تو چیه اونو بساز اون مهمه✨❤️

الهی خوشبخت بشی الهی خدا خودش بهت نظر کنه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
عزیزم هرچی خودت دوست داری مهمه :') 

همیشه دوست داشتم لباس رنگی پفی بپوشم تو نامزدیم دیدم تالاره ومهمونا همه لباس مجلسی سنگین میپوشن گفتم من که عروسم یه فرقی باهاشون داشته باشم 

از مد نیوفتاده اما دیگه عرف هم نیست حتمااا پف دار بپوشی. تو دلت چی میخواد رویای تو چیه اونو بساز او ...

مرسی ازتون امیدوارم هرجا هستید خوشحال باشید وخوشبخت🙏💗

مرسی ازتون امیدوارم هرجا هستید خوشحال باشید وخوشبخت🙏💗

خیلی ازت ممنونم دعات به دلم نشست.الهی آمین برای هممون.برای هممون🥺💓✨❤️🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز