2777
2789
عنوان

یبوست بعد زایمان و در شیردهی

993 بازدید | 8 پست

من هرروز بعد زایمان قرص سی لاکس خوردم و بعضی روزا آلو بخار فراوون .و پسرم اسهال بود بعد از ۲۰روزگیش شدید تر شد و بستری شد بیمارستان و دکتر گفت خون تو آزمایش مدفوع بوده شاید حساسیت به لبنیاته و شیرخشک مخصوص داد و خودم هم لبنیات و الو  اینارو قطع کردم .الان خوبه.میگم ممکنه حساسیت نبوده و واسه شیرمن اسهال بوده چون سی لاکس و آلو میخوردم؟

نا امید از همه منتظر یه معجزه

چون خون دیده شده به احتمال زیاد حساسیت به لبنیاته. من واسه کنترل یبوست برنج رو کلا حذف کرده بودم تا دو ماه البته بیمارستان بهمون گفتن. دیگه یواش یواش خوب شد

برنج که می خوردم یبوستم شدیدتر میشد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

OAEرو تا چند وماهگی رد شد؟

فکر کنم اون تست رو یه بار بیمارستان کردن یه بار هم بعد از ده روزگی .‌ یه تست هم سه ماهگی انجام دادن اگه اشتباه نکنم aabr بود می گفتن حساسیت اون بالاست که خدا رو شکر اونم خوب بود

فکر کنم اون تست رو یه بار بیمارستان کردن یه بار هم بعد از ده روزگی .‌ یه تست هم سه ماهگی انجام دادن ...

بعد از تست abrکه خوب بود نگفتن دوباره بیار؟oaeهم همونجا گرفتن اونم خوب بود؟

نا امید از همه منتظر یه معجزه