tatijun مدیر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 عنوان کیا بچه هاشون نونِ خالی میخورن؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2907 بازدید | 60 پست پسر من علاقه عجیبی به خوردن نون خالی داره،🤕آبگوشت یا هرچی باشه رو نمیخوره میگه گشنم نیست؛ ولی نونِ خالی رو با اشتها میخوره 🙄مخصوصا نون سنگگ**پنج سال و سه ماهشه** **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد** 1401/12/14 | 17:55 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 بچه هامن نون خشک میخورن همون نون محلی منظورته؟پسر من عاشق اونم هست😦😁 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
انار_یلدا عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 139 بچه ی منم ۳ سالشه عاشق نون هست مخصوصا بربری یعنی سر سفره بین غذا و نون ، نون رو ترجیح میده لایک نکنید
برف_۱۳۷۶ عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 733 پسر من اینجوری.بعضی وقتا نمک میزنه رو نون میخوره😄😄 توکل برخدایت کن .کفایت میکند حتما🌹
پـادشـاه_جـولـیان عضویت: 1399/01/29 تعداد پست: 1392 دخترم خیلی دوست داره سر سفره اخراش که مییینه نونای خشک ریختن تو سفره بدو بدو میاد همه رو میخوره نه تو آسمون نه رو زمینیم انگار که خوابیم کابوس می بینیم ... 💔
بهااااااااران عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 9946 همون نون محلی منظورته؟ پسر من عاشق اونم هست😦😁 اره همونا ...من بچم میگه مامان شام چی داریم میگم نمیدونم چی درست کنم میزنه به سینی میاد میخوره میگه داداش بیا بخور شام نداریم 😁😁😁قربتی
tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 داداش منم همینه یه جوری میخوره ادم دلش میخواد برهنون بیاره بخوره 😆راستش من خودمم پسرمو همراهی میکنم گاهی اوقات انقد که خوشمزه میخوره **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
mrs_anahiiid عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5547 پسر منم عاشق نون سنگکهیعنی گرسنشه هیچی نمیخوره ولی همه میدونن نون سنگک رو رد نمیکنه یا بربری لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 اره همونا ...من بچم میگه مامان شام چی داریم میگم نمیدونم چی درست کنم میزنه به سینی میاد میخوره میگه ... عزیزم 😁😁😍😍اینجا که ما هستیم نون محلی میپزن گاهی پسرم میگه به به بوی نون تازه میاد من نون تازه میخوام 😦😁ادم باد بانو زلیخا میفته که میگفت به به بوی نان تازه🤣🤣 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
بهااااااااران عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 9946 عزیزم 😁😁😍😍 اینجا که ما هستیم نون محلی میپزن گاهی پسرم میگه به به بوی نون تازه می ... 🤣🤣🤣🤣
golooooooo عضویت: 1401/01/16 تعداد پست: 3352 بچه نداريم ولي ما هميشه نون بربري ميگيريم شبا شام درست نمي كنيم نون بربري رو رو بخاري گرم ميكنيم ميخوريم به جاي شام ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 دختر منم فقط نون خالی با چوب شور میخوره😐 😦😍😆 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
مینیاتوری82 عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 33487 😆 راستش من خودمم پسرمو همراهی میکنم گاهی اوقات انقد که خوشمزه میخوره اره دقیقابعد نون ساندویچو نگو که دیگه عاشقشهخالی میخوره هرکی ندونه فک میکنه هیچی نداریم نون خالی میخوریم🥴 یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حسکردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون
tatijun مدیر استارتر عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 اره دقیقا بعد نون ساندویچو نگو که دیگه عاشقشه خالی میخوره هرکی ندونه فک میکنه هیچی نداریم نون خالی ... 🤣دقیقا پسر منهمخصوصا وقتی میگه به به بوی نون تازه میاد **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**