2777
2789
خداروشکر منم  ۵ ماه داروی گیاهی شیاف استفاده میکنم پولیپم ۱۱ در ۱۹ بود رفتم سونو شده ۴در۱۱ کوچ ...

سلام عزیزم ببخشید کجا رفتید دکتر اخه منم پولیپ و حتی فیبرم هم دارم و پولیپم دهانه رحمم هست میخوام باردار بشم البته منم رفتم دکتر سنتی از شاگردان خیراندیش هستش امامزاده عینعلی زینعلی پونک  هست ولی این شیاف ک گفتی رو نداد البته داروهای دیگه داده مثل مخلوط زاج و عسل و روغن زیتون واژینالی انجام بدم ..و چیزای دیگه حالا سوالم از شما دکترتون کیه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱ میل هست تازه سونو دادم و آزمایش هنوز نشون دکتر ندادم 

ولی عجیب اینکه حدود ۲ هفته پیش که پریودیم عقب افتاده بود سونو دادم چیزی تو سونو نبود همه چی نرمال بود ، اما دوباره یه نوبت انلاین پیش یه دکتر دیگه دادم برام سونو نوشت همونجا دادم و این دفعه پولیت و نوشته کیست ساده ۱۱ میل ، سوال کردم میشه تو ۲ هفته کیست در بیاد اونجا که سونو دادم میگه آره 

حالا نمیدونم جریان چیه باید نشون دکتر بدم تا بگه چیه

خداروشکرمنم ۵ ماه داروی گیاهی شیاف استفاده میکنم پولیپم ۱۱ در ۱۹ بود رفتم سونو شده ۴در۱۱ کوچیک شده ...

عزیزم لطفا بگو شیاف چیه چونکه منم پولیپ دارم ی بار عمل کردم دوباره در اومده