2777
2789
عنوان

خونه تکونی

253 بازدید | 12 پست

خانوماااا مبل های من خیلی کثیف لک های غذا هست چیکار کنم تمیز بشه.پارچه مبلم صورتی یاسی رنگ... موکت هام کثیف نمیتونم بدم بیرون فعلا شرایطم جور نیس. چ ترکیبی بزنم برق بندازه.... اجاق گاز رنگش سیاه اصلا هرکاری میکنم باز انگار کثیف یکم از تجربه هاتون بگید من هیچی بلد نیسم🥲🥲🥲

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  

منو لایک کن بعدا بخونم خوابم میاد 😪

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای تمیزکردن مبل هات اسپری فوم تمیز کننده بگیر به موکت هم میتونی بزنی. میتونی هم زنگ بزنی بیان توی خونه بشورنشون

گاز هم که گاز پاک کن بزن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

با جوش‌ شیرین و سرکه سفید ویه کم آب ولرم 

خداوکیلی اصلا قابل استفاده نیست این ترکیب

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برای گاز هم جنس گاز چیه کدوم قسمت گاز رو میخای تمیز کنی من توی نظافت وتمیز کاری خونه خیلی حساسم اصلا خونه تکونی نمی کنم چون همیشه  همه چی برق میزنه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
چرا عزیزم  اتفاقا خیلی تمیز میکنه

مگر اینکه کثیفی تازه باشه اره ممکنه تمیزکنه. اما لکه های کمی مونده و کهنه رو اصلا تمیز نمیکنه باید کلی هم از دستت کار بکشی تا تمیز بشه. این همه امکانات برای راحتی بشر اومده اخه چرا ادم به خودش سختی بده بخواد بسابه

برای گاز هم جنس گاز چیه کدوم قسمت گاز رو میخای تمیز کنی من توی نظافت وتمیز کاری خونه خیلی حساسم اصلا ...

عزیزم ابن میله های اجاق افتضاح چرب بسته انگار یه لایه روغن جرم گرفته.... این حلقه های دور گاز سیاه شده...نمیدونم چیکار کنم هرجقد سیم میکشم نمیره...مبل هام لک افتاده توروخدا یکم راهنمایی کنید

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
مگر اینکه کثیفی تازه باشه اره ممکنه تمیزکنه. اما لکه های کمی مونده و کهنه رو اصلا تمیز نمیکنه باید ک ...

اخه عزیزم من آلرژی دارم به مواد شوینده شیمیایی به خاطراین ازجوش شیرین وسرکه استفاده میکنم آخه مگه میشه اینقدر آدم دیر به دیر تمیز کنه که جرم کهنه بشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
اخه عزیزم من آلرژی دارم به مواد شوینده شیمیایی به خاطراین ازجوش شیرین وسرکه استفاده میکنم آخه مگه می ...

اره خب گاهی پیش میاد. من مثلا گاهی تمیزکاری اولویتم نیست یا با وجود بچه واقعا گاهی نمیرسم تمیز کنم یعنی دیگه توان نمی مونه که کاری کنم