لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
برای تمیزکردن مبل هات اسپری فوم تمیز کننده بگیر به موکت هم میتونی بزنی. میتونی هم زنگ بزنی بیان توی خونه بشورنشون
گاز هم که گاز پاک کن بزن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
مگر اینکه کثیفی تازه باشه اره ممکنه تمیزکنه. اما لکه های کمی مونده و کهنه رو اصلا تمیز نمیکنه باید کلی هم از دستت کار بکشی تا تمیز بشه. این همه امکانات برای راحتی بشر اومده اخه چرا ادم به خودش سختی بده بخواد بسابه
اخه عزیزم من آلرژی دارم به مواد شوینده شیمیایی به خاطراین ازجوش شیرین وسرکه استفاده میکنم آخه مگه می ...
اره خب گاهی پیش میاد. من مثلا گاهی تمیزکاری اولویتم نیست یا با وجود بچه واقعا گاهی نمیرسم تمیز کنم یعنی دیگه توان نمی مونه که کاری کنم