2777
2789

سلام قشنگا.من این ماه اقدام داشتم ۹ روز مونده به پریودم (تست گذاشتم تخمک گذاریم ۵ روز پیش بود)۲ روزه که به شدت گرسنه میشم،سردردای وحشتناک دارم،امروزم اومدم غذا بخورم حالت تهوع شدید گرفتم،به شدت هم حساس شدم(دیشب الکی بی خود و بی جهت)گریه کردم،سینه هامم درد میکنه.😢ممکنه به این زودی حامله شده باشم و علائم نشون بدم؟مامانم میگه شاید حامله ای ولی مگه به این سادگیا مگه حامله میشه آدم!؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=277885662]علائم بارداری ده روز بعد موعد پریود تازه خودش نشون میده تقریبا یک ونیم ماهت باشه من سه بار حامله شدم ...[/QUOTE

خودمم میدونم که خیلی زوده برای نشون دادن علائم.تاحالا اینجوری نشده بودم اصلا.یه کم ترسیدم چون فشار خونم همیشه پایینه و از حال میرم،تو موقعیت جدید قرار میگیرم میترسم....

[QUOTE=277885662]علائم بارداری ده روز بعد موعد پریود تازه خودش نشون میده تقریبا یک ونیم ماهت باشه من ...

عزیم نترس اصلا من خودم سابق نازای دوسال داشتم هرچی بیشتر روش متمرکز باشی استرس اون حالتهایی که گفتیو مثل حالت تهوع مثل کمر درد حساس شدن سینه حتی حتی تاخیر در پریودی که صد درصد مطمئنت میکنه حامله ای رو بهت میده ولی در حالی که نیستی و نکته مهمتر که برای خودم هم اتفاق افتاده اینکه وقتی که متمرکزی رو قضیه حاملگی واسترس داری باردار نمیشی بی خیال باش گلم

عزیم نترس اصلا من خودم سابق نازای دوسال داشتم هرچی بیشتر روش متمرکز باشی استرس اون حالتهایی که گفتیو ...

من اسلیو کردم،۲۰ ماهه که ازش میگذره و اولین باره که اقدام کردم برای همین خودم شک دارم که حاملگی رخ داده باشه.اصلا روش تمرکز ندارم😅 چون دیدم خیلیا با چند بار اقدام باردار میشن خودم اصلا انتظار بارداری ندارم.شایدم مریض شدم اگه تا فردا بهتر نشم میرم دکتر ببینم چمه