2777
2789
عنوان

هرسردردی به معنای تومور مغزی هست؟

69 بازدید | 14 پست
؟؟؟🥲
تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

ن  

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید میگرن داری

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

استغفرالله ن 

گاهی استرس و تنش های روزانه هس

گاهی خستگی

گاهی بی خوابی

گاهی بیش ازحد فکری شدن

گاهی کمبود اهن

گاهی سرما خوردگی

گاهی سینوس های عفونتی

و و و و خیلی دلایل دیگ

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
شاید میگرن داری

سردرد میگرن این مدلی نیست اونم تجربه کردم .ولی الان چند روزه شقیقه هام تیر میکشه و بالای سرم سمت(وسط سر) راست تیر میکشه

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
سردرد میگرن این مدلی نیست اونم تجربه کردم .ولی الان چند روزه شقیقه هام تیر میکشه و بالای سرم سمت(وسط ...

خب تو این شرایط هیچی جای تشخیص پزشک رو نمیگیره انشالله که چیزی نیست

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
معلومه که نه ،میگرن خودش آدم رو داغون میکنه  علائم سر دردت رو بگو

سردرد میگرن داشتم خب وقتی که خیلی گرمم میشد یا گشنه بودم یا جای شلوغ بودم و ...بالای چشمام و پیشونیم درد میکرد و حالت تهوع میگرفتم .ولی الان چند روزه شقیقه هام تیر میکشن وبالای سرم (وسط سرم)سمت راست تیر میکشه 

اسی اسمت هست یامور؟ از یه سریال ترکیه ای گرفتی این اسمو؟ میشه عکس طرف رو بفرستی اگه منظورت همونه&nbs ...

سلام عزیزم .اسم یامور رو توی یه سینمایی ترکیه ای دیدم .اسم دختره یامور بود.اسم فیلمه آب و اتش بود

سلام عزیزم .اسم یامور رو توی یه سینمایی ترکیه ای دیدم .اسم دختره یامور بود.اسم فیلمه آب و اتش بود

چند نفر بهم گفتن شبیه اون دختره یامور هستی...میخواستم ببینم کیه خوشگله؟😂😂