2777
2789
عنوان

اونایی که کارهای خونشون کردن 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 150 پست

من اسباب کشی کردم، همه کارامو کردم، فرشارو دادم قالیشویی، آشپزخونم برررررررق میزنه😎😎😎😎همه  چیز مرتب هیچ کاری ندارم فقط روتختی رو گذاشتم اخر همه بشورم

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اسباب کشی کردم، همه کارامو کردم، فرشارو دادم قالیشویی، آشپزخونم برررررررق میزنه😎😎😎😎همه  ...

تف به این شانس

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
اینارو بیخیال فردا امتحان گواهینامه شهری دارم دعا کنید قبول شم 😭😭😭

انشالله قبول میشی 

من همون بار اول قبول شدم 

فقط نباید استرس داشته باشی

یه ساعت قبل رفنتت یه قرص پرانول بخور نمیذاره استرس داشته باشی 

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
والا من دست نزدم  باردارم میترسم

خوب میکنی 

من یخچال و پشت گازو تمیز کردم لکه قهوت ای دیدم کاش دستم میشکست 🥺الان خریدامم مونده حتی کارای روزمرم هم میمونه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

دوستان فقط ی چیزی مبلام رنگش صورتی چرکه هنوز تمیز نکردم بنظرتون آب گرم و شامپو فرشو قاطی کنم با لیف بکشم روش تمیز میشه؟ نشیمناش جداشدنیه. روکش اونارو میندازم ماشین

بارداری؟ من باردارم خواستم یکم کار کنم لک قهوه ای دیدم فعلا توبه کردم نشستم سرجام 

بله....۲۹ هفته هستم.....چون اواخر اردیبهشت زایمان میکنم گفتم خونه تکونی کنم که هم برای عید هم برای دوماه دیگه خونه تمیز. باش.....استرس نگیرم چون تا اون موقع سنگین تر هم میشم

خدایا شکرت

بچه ها اینو بگید  بالای یخچال جرم و چربی گرفته  اینو چه جوری تمیز کنم  افتضاحه 🤦‍ ...

سیف قرمز و اسکاچ راهی نداری دیگه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩