2777
2789
عنوان

اونایی که کارهای خونشون کردن 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 150 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

غصه نخور اونایی هم که کارهاشونو تموم کردن شش دنگ حواسشون به اینه یکی بهم نریزه😉

مثل مادر شوهرم سفره هاشو شسته بود رفتیم اونجا حواسش ب این بود کسی سفره رو کثیف نکنه...قبل شستن براش مهم نبود 😐

خدایا شکرت♥️
دوستان فقط ی چیزی مبلام رنگش صورتی چرکه هنوز تمیز نکردم بنظرتون آب گرم و شامپو فرشو قاطی کنم با لیف ...

اره منم میخوام شامپو فرش بکشم روی خود بطری نوشته مبل و فرش 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
وای ما هم اتاق نم داده بود  شوهرم گفت بگم اوستا بیاد درست کنه بعدم نقاشی کنیم خونه رو گفتم ن ...

عزیزم گچش میریزه ها حتما پیگیری کنید تا نریخته . البته اول منشاء ش رو پیدا کنید بعد

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
بچه ها اینو بگید  بالای یخچال جرم و چربی گرفته  اینو چه جوری تمیز کنم  افتضاحه 🤦‍ ...

به سختی 😐تمیز کن 

بعدش دیگه بالای یخچالو یا یه پارچه بنداز یا یه پلاستیک یا از این کاورا یا اصلا سلفون بکش اینجوری سال بعد راحت ور میداری میندازی اشغال روی یخچالم یه دستمال ساده میکشی 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
سیف قرمز و اسکاچ راهی نداری دیگه

باشه برم بخرم پس 🤦‍♀️😭

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بچه ها اینو بگید  بالای یخچال جرم و چربی گرفته  اینو چه جوری تمیز کنم  افتضاحه 🤦‍ ...

آب داغ با تاید و وایتکس قاطی کن بزن 

بعدش ک تمیز کردی یه پارچه یا روزنامه پهن کن بالای یخچال دیگه اینجوری نمیشه 

من ۷ ساله پارچه پهن میکنم هیچوقتم اینجوری نشده 

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤