2777
2789
عنوان

اونایی که کارهای خونشون کردن 🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 150 پست
وای خیلی زود گندم خیس کردی باید عید گندمتو درو کنی گندم را هشت الی 10روز جلو عید باید خیس کنی

اخه ی سبد دسته دار دارم حدودا پونزده سانته  ارتفاعش میگم حداقل تاعید بیست سانتی رشد کنه

بله....۲۹ هفته هستم.....چون اواخر اردیبهشت زایمان میکنم گفتم خونه تکونی کنم که هم برای عید هم برای د ...

خدا رو شکر حداقل چیزیت نشده 

بچت چیه؟

از اول اصلا اک بینی نداشتی؟

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مایع سیف یا سرکه و جوش شیرین

سیف حساسیت زا نی یا بو نداره 

بچه کوچیک دارم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
والا خونم بمب خورده پسرامو بردم پیش مامانم دخترم آوردم مدرسه پشت در مدرسه کمین کردم😁

هرکی دیدی کارهای عیدش کرده جون من همچین بزنش صدای ابهویج گیری بده عررررر بزنه عر 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
دست خود ادم نیس انشاالله نداشته باشم

فقط پرانول بخور 

استرس از بین می‌ره 

صبحونه هم حتما بخور عسل یا مربا یا چیز شیرین بخور قند ب مغزت برسه 

گارین صبحونه نخورده بود رفت انقد استرس گرفت رد شد

❤چرا دوسم داری؟؟؟ چون تو تنها کسی هستی ک بعد از اینکه قشنگ داغونم کردی میتونی با یه جمله دلمو و زیر و رو کنی❤
به سختی 😐تمیز کن  بعدش دیگه بالای یخچالو یا یه پارچه بنداز یا یه پلاستیک یا از این کاورا یا ا ...

اره قبلا یه کاور داشتم الان نمیدونم کجاس 

انگار بمب ترکیده خونه 😪

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
آب داغ با تاید و وایتکس قاطی کن بزن  بعدش ک تمیز کردی یه پارچه یا روزنامه پهن کن بالای یخچال د ...

اایول چه خوب پارچه منم بخرم بندازم چندوقت یبارم میشه بشوری 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
خدا رو شکر حداقل چیزیت نشده  بچت چیه؟ از اول اصلا اک بینی نداشتی؟

آخه آروم آروم کارا رو کردم از آشپزخانه که شروع کردم هر روز یه کابینت رو ریختم بیرون و سروسامان دادم و وایتکسی ها رو وایتکس زدم و اضافه ها رو ریختم بیرون و....‌یه روز گاز و یخچال شستم و....روز بعد اتاق و......یواش یواش.....لکه بيني ندارم.....یه دختر دارم و دومی هم دختره🙃

خدایا شکرت

بچه ها اسید دارم توی خونه روش نوشته لوله باز کن 

اینو چی میشه سرویس رو باهاش شست یا نه 

برا چی به درد میخوره به غیر لوله باز کردن 

چدن اجاق گاز رو میشه با این تمیز کرد یا نه

خوب میکنی  من یخچال و پشت گازو تمیز کردم لکه قهوت ای دیدم کاش دستم میشکست 🥺الان خریدامم مونده ...

تو ک هفته هایه اولته ک اصن نباید دست میزدی 

من۸ ماه هستم بازم میترسم

اصن خم نمیشم کفشمم همش شوهرم پام میکنه در این حد😑

نکن‌دیگ فقط استراحت کن از الان ب بعد

هرکی دیدی کارهای عیدش کرده جون من همچین بزنش صدای ابهویج گیری بده عررررر بزنه عر 

باشه الان انقدر حالت جنگی گرفتم که کاملا آماده‌ام🤛

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.