2777
2789
عنوان

یه سوال!

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 52 پست
بله ولی ماما میگه بدین سشوار کنه یا بعضی خانما هی میگن شو بیا بین چجوریه میسوزه خخخخ

کاملا اشتباهه . مرد شاید ب روش نیاره ولی چندشش میشه . و اینکه زن تا این حد بی دست و پا ک خودش نتونه سشوارکنه . مردا از زنای بی دست و پا زود زده میشن 

میکی به درک فقط به خاطر شوهرت و راضی نگه داری ؟!!!خی پس چرا زاییدی ؟!!فقط به شوهرت سرویس میدادی  ...

من ب مادر ها توهین نکردم و اینکه نه گلم بچرو نیاوردم ک شوهرم در کنارش از دست بدم بچه بی بابا خودتون میدونید چی میکشه شوهرمو راضی نگه دارم شوهرم سعی میکنه من و بچهامو راضی نگه داره مثلا ت دختر ۱۲ ساله داری ب شوهرت حرف زشت بزنه میزنی دهنش یا نه چرا نکه بخاطر شوهرت راضی نگه داری احترام خانوادر نگه داری ترازوی خانواده هم اندازه باشه مسئولی بچه هم فقط با من نیست پس نیازی نیست همش لای دست پای من باشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاملا اشتباهه . مرد شاید ب روش نیاره ولی چندشش میشه . و اینکه زن تا این حد بی دست و پا ک خودش نتونه ...

بله حرف منم همین بود گلم زن باید قوی باشه مردم دوست داره تو زندگیش ب یکی تکیه کنه نترسه ک فردا کی منو جم میکنه این زن نمیتونه خودش جم کنه میخواد منو جم کنه 

میکی به درک فقط به خاطر شوهرت و راضی نگه داری ؟!!!خی پس چرا زاییدی ؟!!فقط به شوهرت سرویس میدادی  ...

هر زنی وظیفشه ب شوهرش سرویس بده به قول شما اماما میگیم عشق و حال ک قشنگ ترم هست و بابت این م اصلا خجالت نمیکشم چون شرعی و قانونی و حلال 

بله درسته. نه افراط نه تفریط. هم مادر مسعول تربیت بچه هست و باید برای سلامتی بچه تلاش کنه هم اینکه نباید بله چشم قربان گوی بچه شد. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
هر زنی وظیفشه ب شوهرش سرویس بده به قول شما اماما میگیم عشق و حال ک قشنگ ترم هست و بابت این م اصلا خج ...

قیمه ها رو ریختی تو ماستا. اثبات یک چیز نفی چیز دیگه نمیکنه

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست