2777
2789
عنوان

یه سوال!

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 52 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زایمان سزارین زن خیلی لوس میشه دل نازک تر اینو مردا نمیدونن حتی هفته اول مزاحمم دارید مثلا یک پرستار

والا من دوتا سزارین تو سن‌کم داشتم 

اصلا لوس نشدم

این حرفا چیه اخه

مردی که وفا دار باشه جلو‌طوفان رو‌میگیره

مردی که سست عنصر باشه به یه نسیم بنده

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
والا من دوتا سزارین تو سن‌کم داشتم  اصلا لوس نشدم این حرفا چیه اخه مردی که وفا دار باشه ج ...

وفا داریرو تو چ چیز ها میبینین من حرف آخر اولم اینه بچه هیچ تعغیری رو نیاید تو زنگی بیاره هیچی مثلا همین شادی باید از قبل تو زندگی باشه ک بچه اومد بیشترش کنه ن بعضیا میگن بچه بیاریم شوهرامون خوب بشن ن گلم شوهرت خودش بچست اول شوهرت راضی نگه دار بعد 

بزار بهت بگم چون زن بعد زایمان واژنشو ب مرد نشون میده کاری ک من نکردم و زندگیم بهترم شد تو نمیدونی چ ...

میکی به درک فقط به خاطر شوهرت و راضی نگه داری ؟!!!خی پس چرا زاییدی ؟!!فقط به شوهرت سرویس میدادی 

..مادر بودن مسئولیت داره باید ارامش بدی به بچت ..هم نقش مادری هم همسرداری ..ددرضمن لطفا به مادرها توهین نکنید ..

امتحان لازم نیست

پس اگه لازم نیست نیازی هم نیست هنوز خیانتی بهمون ثابت نشده وفاداری ثابت بشه ب روال عادی زندگی و با شادی زیاد و با درک فهم دوطرف زندگی رو رو ب جلو حول میدیم این وسط اگه یکی پاش لغزید خدایی نکرده یکی دیگه گاز نده جلو جلو ک مثلا پز بده من میتونم