2777
2789

من چندسال بود بچه میخواستم ولی باردار نمیشدم.. اون ور فشار خانواده همسرم و...

خیلی فشار روم بود!

فکر میکردم دیگ هیجوقت بچه دار نمیشدم

یهروز غروب بود خیلی دلم گرفته بود

کلی گریه کردم..

امام حسینو فقط صدا میزدم

گفتم امام حسین تا قبل محرمت دقیقا گفتم سه چهارماه قبل محرمت من باردار باشم.. اگه باردار شدم به پنج نفر به نیت پنج تن کمک کنم کمک مالی در حد توانم.دیگ قیمت نذاشتم!(تا قبل سرهفته بچم)..این کمکو کنم

خلاصه...

محرم اومدو.. من سه چهار ماهه باردار بودم...!هنوزم یادم میافته بغضم میگیره...

خلاصه که امام حسین منو حاجت داد😭💚ان شالله همتون حاجت روا شید

ممنون میشم واسه سلامتی بچم صلوات بفرستید💚🥲

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

عزیزدلم الهی تن خودت و بچه سلامت..باقلب پاکت دعاکن منم ب عشقم برسم و خونوادش راضی ب ازدواج بشن..یاامام حسین خودت کمک کن امشب منم کلی گریه کردم.  باخداحرف زدم ازته دل

همش میگفتم کجایی بیاجواب دل شکستموبده بیابشین باهام حرف بزن🥹

خدایاشکرت...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله همون امام حسین کمکت کنه صحیح وسالم بغلش بگیری ،،برای منم دعا کن گلم،دوتا دختردارم خیلی دلم میخواد یه پسرم داشته باشم😍🌹

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
عزیزدلم الهی تن خودت و بچه سلامت..باقلب پاکت دعاکن منم ب عشقم برسم و خونوادش راضی ب ازدواج بشن..یاام ...

مرسی عزیزدلم  همچنین

ان شالله به عشقت برسی عزیزم ان شالله هرچی که ارامشت توشه خدا سر راهت بزاره💚❣️

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
ممنونم اونو بچه بوده فوت شده با نذر امام حسین زنده شده تو راه سرد خونه 

سایش مستدام عزیزم

امام حسین( ع)واسطه شدن پسرم زنده بمونه😭😭

عزیزم خدا حفظش کنه

خیلی معجزه داره امام حسین

خدارو شکر که حاجت روا شدی،خدا بچت رو حفظش کنه🥰واسه منم دعا کن به خواستم برسم

ممنونم عزیزم ان شالله امام حسین حاجت رواتون کنه🎈💚