2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 56 پست
شما چکار میکنید جای من باشید

من باشم اول زنرو جر میدم نباید میذاشتی کار ب اینجا بکشه ابروشونو میبردی ولی خیلی مظلومی

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیانت دیدین

بله ولی ادمش کردم گفتم اگر بازم ببینم قطعا جدا میشم و سه سالی میشه چیزی ازش ندیدم، من دهن جفتشونو سرویس کردم هم دختررو هم شوهرم ب زنه پیام دادم جیزی ک لایقش بودو بارش کردم تهدیدش کردم 

اره در حد پیام و تماس

پیام چطوری؟عاشقانه و ...؟از اونجایی که نزدیک هم هست به شوهرتون شاید به جاهای دیگه هم کشیده شده باشه ولی شما بی اطلاعی
ّباید مدرک جمع میکردی هر چی باشه ... مدرکی داری؟

شما چکار میکنید جای من باشید

منم خیانت دیدم و نابودم

کاش منم خونه و ماشین داشتم لحظه ای باهاش نمیموندم

ولی چون پشتوانه مالی ندارم و دختر کوچیک دارم و میترسم ازم بگیرتش و نمیتونم ثابت کنم ک خیانت کرده حدود پنج سال باید صبر کنم

تو این مدت ب امید خدا خودمو بالا میکشم و مستقل میشم بعدم با دخترم میرم ی زندگی خوبو شروع میکنم

بنظرم چون خونه داری برو خونه خودت و مهریه تو اجرا بزار وکیل بگیر

بهش بگو تهدیدت میکنه و ی دادخواست ب دادگاه بده ک تهدید ب مرگت میکنه و توش لحاظ کن ک هر بلایی سرمن و خونوادم بیاد از جانب این آقا هستش

اینطوری مجبوره مهربه تو رده نفقه خودتو بچه هارو هم بده چون تهدیدت کرده و امنیت جانی نداری خونه تو عوض کردی،در این صورت نمیتونه حق ازدواج مجدد بگیره

منم خیانت دیدم و نابودم کاش منم خونه و ماشین داشتم لحظه ای باهاش نمیموندم ولی چون پشتوانه مالی ندا ...

ممنون انشالله خدا هرچی مرد نامرد هست رو لعنت کنه

به نظرت قهر کنم  یا مهریه بذارم اجرا

نمیدونم با کدومش میتونی کارتو پیش ببری، اگر فکر میکنی با قهر سر با راه میشه یه مدت بزار برو بچهارو بنداز گردنش بزا سختی بکشه، خودت باید تصمیم درست بگیری انقد ضعیف نباش از هیچی نترس خودتو راه چاه زندگیتو بهتر از هر کسی میدونی من نمیتونم برات نسخه زندگی خودمو بپیچم بگم این کارو بکن پس عاقل باش ببین کدوم تصمیم به نفعته همون انجام بده قشنگم

دیروز یه اقایی ب من دایرکت دادن ک متاهل بودن و تو پیجش زده بود متاهل قلب و انگشتر گذاشته بود هی کرم میریخت ک من باهاش حرف بزنم، اخه شغل من ی جوریه ک پیجم بازه همه میتونن فالو کنن، داشتم فک میکردم ک چقد اشغالع مرده بنده خدا زنش چی میکشه از دستش بلاکش کردم دلم واس زنش سوخت خیلی