2777
2789
عنوان

خیانت

592 بازدید | 56 پست

سلام خانوما شوهرم با خانومی رابطه داشته الان نمیدونم داره یا نه ولی امشب بهم میگه کاری میکنم از این زندگی فرار کنی

چکار کنم دلم خیلی سیاهه

اونم منو نمیخواد

عزیزم خیالت راحت که کسی داره. جداشو برو.بچه نداری؟

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهریت چقدره؟بذار اجرا. چقدر خیانت زیاد شده .فکرمیکردم بخدا فقط من تنهام زندگیم خیانته‌😭

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

میگه من کاری نکردم میگه اگه مهریه بذاری اجرا میکشمت

وا بگو پس چی همینجوری مفتی برم. مگه ببخشید خرم

میگه من کاری نکردم میگه اگه مهریه بذاری اجرا میکشمت

ازاین زر ها زیاد میزنن. تو کار خودتو بکن . اون اینو گفته ک بترسونه تو رو. کدوم شهری؟ اگ مشهد باشی بیا پرونده تو بده من خودم درستش میکنم

مشاور حقوقی شما. سوال داشتید در خدمتم. سروش:@miladigi2007