2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 56 پست

عزیزم مشخصه از پیامتون که همسر شما اندکی از اشتباهش پشیمون نیست 

و اینکه برای شما هم ارزشی قائل نیست 

وقتی که پشیمون نباشه باز هم مرتکب خیانت میشه 

باید به فکر طلاق و جدایی ازش باشید 

فرزند دارید ازش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کنم 

ببخشید نصفه اومد کامنتم، با شوهرت خیلی سر سنگین باش محلش نزار و سعی کن وانمود کنی برات مهم نیسنو ب فکر درامد باش و اقدام ب طلاق کن اگر میدونی مهرتو میده میتونی بگیری بزار اجرا اگر میدونی دیونس و بلایی سرت میاره بیخیال مهرت شو و جونتو بردار فرار کن عزیزم مگ ما چقد زنده ایم ک همش غصه بخوریم خودت انقد سعی کن قوی باشی ک نیاز ب همیچن ادمی نداشته باشی ولی بازم میگم اول اول مستقل شو یه شغلی یه هنری یاد بگیر بعد جدا شو ک زندگی بعد طلاق ب مراتب سخت تر از الانت میشه 

زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗

نگران بچهات نباش نقطه ضعف نشون نده بچها فوقش دو سال با پدرشون باشن بعدش قطعا برمیگردن پیش تو خیلی داشتیم ما تو فامیلمون همچین موردی

نگران بچهات نباش نقطه ضعف نشون نده بچها فوقش دو سال با پدرشون باشن بعدش قطعا برمیگردن پیش تو خیلی دا ...

اگه برم جا رو واسه دختره خالی نمیکنم

خوشحالشون کنم

اگه برم جا رو واسه دختره خالی نمیکنم خوشحالشون کنم

چ جایی عزیزم؟ شوهرت مگ ادم خوبیه ک فکر میکنی داری تقدیمش میکنی و لطف میکنی ب طرف کسی ک خیانت کنه ب زن اولش قطعا ب اون دومی هم خیانت میکنه، عزیزم میگم اگر قصد طلاق نداری باید مدارا کنی و چشماتو رو حقیقت ببندی و تحمل کنی اگر میخای جدا شی پس تصمیم درست بگیر