یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
ببخشید نصفه اومد کامنتم، با شوهرت خیلی سر سنگین باش محلش نزار و سعی کن وانمود کنی برات مهم نیسنو ب فکر درامد باش و اقدام ب طلاق کن اگر میدونی مهرتو میده میتونی بگیری بزار اجرا اگر میدونی دیونس و بلایی سرت میاره بیخیال مهرت شو و جونتو بردار فرار کن عزیزم مگ ما چقد زنده ایم ک همش غصه بخوریم خودت انقد سعی کن قوی باشی ک نیاز ب همیچن ادمی نداشته باشی ولی بازم میگم اول اول مستقل شو یه شغلی یه هنری یاد بگیر بعد جدا شو ک زندگی بعد طلاق ب مراتب سخت تر از الانت میشه
زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗
اگه برم جا رو واسه دختره خالی نمیکنم خوشحالشون کنم
چ جایی عزیزم؟ شوهرت مگ ادم خوبیه ک فکر میکنی داری تقدیمش میکنی و لطف میکنی ب طرف کسی ک خیانت کنه ب زن اولش قطعا ب اون دومی هم خیانت میکنه، عزیزم میگم اگر قصد طلاق نداری باید مدارا کنی و چشماتو رو حقیقت ببندی و تحمل کنی اگر میخای جدا شی پس تصمیم درست بگیر
زمین فقط جای ما انسان ها نیس جای حیونا هم هست باحیوانات مهربون باشیم🐈🐰🤗