2777
2789
عنوان

روکشدندون

89 بازدید | 12 پست

من ی،ماهه فک بالام و کامل روکش سفید کردم ( کامپوزیت یا لمینت نه)دوتا دندون اخر هر فک‌مو نکردم 

الان بین دندونم و روکش ی تیکه اش شکست

من اصلا چیز،سفت نخوردم حتی 

الکی در اومد

ب نظرتون ب دکتر بگم؟یا میگ تقصیر خودمه ک اینجوری شد دندونم؟

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
جنس روکشه خوب نبوده به دکتر بگو

ب نظرتون قبول میکنه؟۱۳ میلیون از م گرفت فقط ی ماه الانم ک شکست

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باید بری درستش کنه حداقلش.الان روکش معمولی یک هفتصد هشتصده شیراز 🤔دونه ای.

ن ۱۳ تا دندونم شد ۱۳ میلیون 

انقد ادم استرسی هستم تا صبح خوابم نمیبره 

اگ قبول نکرد چیکاکنم

ن ۱۳ تا دندونم شد ۱۳ میلیون  انقد ادم استرسی هستم تا صبح خوابم نمیبره  اگ قبول نکرد چیکا ...

یعنی قبول نکرد نمخای درستش کنی 🤔حالا برو پیشش بگو میترسم بقیشم همین بشع الان من ده دوازده ساله دارم سالمن.

یعنی قبول نکرد نمخای درستش کنی 🤔حالا برو پیشش بگو میترسم بقیشم همین بشع الان من ده دوازده ساله دارم ...

چرا اول اخر باید درستش کنم حتما 

دلم واسه پولی ک بهش دادم میسوزه

برو با زبون خوش بگو شاید یکاریش کرد 

باش عزیزم مرسی ک راهنمایی کردی❤️

حتما بگو اتفاقا مامانمم روکشش بعد یه ماه دراومد رفت دکتر بدون هزینه اضاف براش درستش کزد

فردا صبح برم ببینم چی میگه

بزرگ ترین مشکل زندگیم اینه ک بی نهایت استرسی ام باورت میشع از،الان دارم تمرین میکنم چی بگم فردا☹️

فردا صبح برم ببینم چی میگه بزرگ ترین مشکل زندگیم اینه ک بی نهایت استرسی ام باورت میشع از،الان دارم ...

نه دیوونه استرس چرا خب پول دادی حقته کار درست تحویلت بده مکه مفتی انجام داده ک روت نشه برو قشنگ بگو دندونم چرا اینطوری شده و حتما به حالت حق ب جانب هم برو و بشین تا درستش کنه 

والا مامانم ک رفت دکتره اتفاقا اونقد ترسید کلی هم معذرت خواهی کرد گف اگ بازم مشکلی بود خودم درست میکنم

نه دیوونه استرس چرا خب پول دادی حقته کار درست تحویلت بده مکه مفتی انجام داده ک روت نشه برو قشنگ بگو ...

فردا صبح حتماااا میرم 

میگم چرا شکسته بعد از،ی ماه

بعداون دندون اخری ام هست اصلا نمیشه باهاش چیزی مثلا گاز،بزنی ک بشکنه 

برم فردا ببینم چی میگ