بچم۶روزشه امروز ازمایش داد زردیش۱۷بود نخاستم بستریش کنم رفتم ترنجبین و شیر خشت خریدم و با عرق کاسنی بدنش بشورم و خاستم دستگاه بیارم خونه،اما غروب یدفعه بیحال شد و تکون نمیخورد،اوردم بیمارستان بستریش کردن دکتر گف تا فردا خوب میشه اما برا اطمینان دو روز بستریه،دارو هاش تا صب میرسه بدنش،از ی طرف خیلی اذیت میشه و تو دستگاه واینمیسه...ب نظرتون فردا غروب با رضایت خودمون مرخص کنیم و خونه دستگاه بیاریم بتظرتون خوب میشه؟میزارن؟
کاربرقدیمم بخاطر اینکه بچم فوت شد خواستم همه خاطرای دوران بارداری و زایمانم پاک شه ازذهنم آرزوم این بود مثل بقیه ازبچم عکس بزارم بگم بلاخره بدنیا اومد دعاکنید دوباره مادربشم😔🙏
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بذارید بمونه بهتره و خیال خودتون هم راحت تره ، شما لیمو شیرین بخورید و مایعات زیاد مصرف کنید ،
به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش بس،و حالِ چشمهایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر میگوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست میدارم؟ نمیدارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدمهامیان موجها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓