2777
2789
الهیییی منم دخترم ۳ سالشه یبوست داره و الانا همش نگه میداره انگار مقعدش زخمه ...اینارو میخوری تغذیت ...

بله یبوست بواسیرمیاره به مرور و حتی اطراف مقعدم ممکنه زخم کنه و برای یه بچه ۳ساله دردآوره واقعاچون خودمم همشو تجربه کردم میفهمم چقدردرآوره،ولی برای اطراف مقعدش پونه کوهی رو بجوشونین بریزین توتشت بچتونم ازبالا بگیرین رو بخارش تااطراف مقعدش خوب بشه یا بزارین یکم ولرم بشه بشینیدش توتشتش،مثل آب رو آتیشه،توترکی میگیم یارپوز نمیدونم فارسیش همون پونه کوهی هستش احتمالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم حتما امتحان میکنم انشالله که جواب بگیرم دعاتون میکنم

چشمات سلامت باشه گلم حتما نتیجه میگیری فقط دقت کن آب ولرمت ، شبیه آب گرم باشه ، آب سرد باشه یبوست میگیری

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
چشمات سلامت باشه گلم حتما نتیجه میگیری فقط دقت کن آب ولرمت ، شبیه آب گرم باشه ، آب سرد باشه یبوست می ...

خداروشکر آب سرد نمیخورم اصلاهمیشه آب ولرم میخورم،البته آب جوشونده ای که ولرم شده باشه منظورمه،یه دنیا ممنونم ازتون❤

انجیر خشک رو خیس کنید هر روز صبح حداقل ۳تا دونه بخورید آب انجیر هم بخورید . به مرور حدود ۳ الی ۴ روز جواب میده . آب هم بخورید . روزی ۳ واحد میوه و با غذاتون حتما سبزی مخصوصا تره خورده بشه.

دور ماکارونی و سیب زمینی هم خط بکشید. 

و سعی کنید گرمیجات بخورید که یبوست از سردیه حتما چای دارچین بخورید 

انجیر خشک رو خیس کنید هر روز صبح حداقل ۳تا دونه بخورید آب انجیر هم بخورید . به مرور حدود ۳ الی ۴ روز ...

بله درسته یبوست ازسردیه و منم سودایی هستم ولی خب هرکاری میکنم رفع نمیشه،انشالله که ازتوصیه شما دوستان عزیزنتیجه خوبی بگیرم

خداروشکر آب سرد نمیخورم اصلاهمیشه آب ولرم میخورم،البته آب جوشونده ای که ولرم شده باشه منظورمه،یه دنی ...

خواهش میکنم گلم انشالله مشکلت برطرف بشه عزیزم

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
بله درسته یبوست ازسردیه و منم سودایی هستم ولی خب هرکاری میکنم رفع نمیشه،انشالله که ازتوصیه شما دوستا ...

بنده خودم مشکل داشتم خداروشکر . بهتر شدم . اما اعصاب خیلی تو یبوست دخیله و مصرف برخی داروها یبوست شدید میاره