2777
2789
عنوان

بارداری

97 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها من از حالت ها فکر میکردم نی نی پسره امروز تو هفته ۱۲رفتم ان تی گفت بیشتره به دختره میخوره 

البته رژیم تعیین جنسیت گرفته بود و همه موارد رعایت کردم الان چیکار بکنم یه جوری هستم نمیدونم چطور توضیح بدم نمیدونم منظورمو‌متوجه می‌شید یانه البته به خانوادم هم گفتم جا خوردند فکر می‌کردند پسر هست 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم روی جنسیت خاصی تمرکز نکن 

جفتش نعمت خداست 

تنش سلامت باشه 

از الان که خبر قطعی نمیدن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

من برا من ان تی گفت دختره و دختر بود

الان دیگه کمتر خطا هست همه تو ان تی حنسیتو بهشون میگن

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
از رو حالتا نمیشه تشخیص داد رژیم هم صد درصدی نیست.نمیخواد کاری کنی ان شاالله هرچی هست سالم و صالح با ...

الان میخام باهاش ارتباط برقرار کنم بگم دخترم یا پسرم ؟

الان میخام باهاش ارتباط برقرار کنم بگم دخترم یا پسرم ؟

بگو نی نی قشنگم😁ان شاالله هفته ۱۸ رفتی انومالی قطعی بهت میگن چقدم شیرینه اون لحظه که ادم جنسیت بچشو میفهمه.برا منو تو هفته ۱۶ گفتن درست بود

چند هفته بودید 

۱۲هفته

در انتظار دوتا فندق کوچولو💕امشب1401/12/3 ساعت21:23 اولین تکونای دوقلو ها رو متوجه شدم خیلی حس قشنگیه انشالله روزی همه منتظرا😍دخترای قشنگم خوش اومدین به دنیای من و بابایی😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز