2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 68 پست
 نه چیشد توروخدا بگو منم دقیقا عین شمام

صفحه دو گفتم چیشد بخون

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما بعد دوسال سختی مداوم خونه خریدیم من دوسال تو‌چهل متری بیست سال ساخت زندگی کردم که کابینت نداشت و ...

خدا از دهنتون بشنوه برا دل منم دعا کنید ما هم ماشاالله خوبین تو نسبت بقیه سن سال هامون فقط توقع من زیاده الان از همه کم تحمل ترم

نه خدایی

استارتر 

بعد عروسی یکماه بعدش سرویس طلامو فروختم 

بی ماشین شدیم فروختیم ، خرج نکردم خرید نکردم با ارزون ترین چیزا زندگی کردم که اون فقط پول دربیاره منم خرج نکنم تا خونه رو بخریم 

هنوزم که هنوزه لباس درست حسابی ندارم ولی دیگه آخرشه بریم خونمون کم کم همچی می‌خریم 

فقط نباید همچیو تموم کنی 

طاقت بیار 

هر از گاهی حق داری خسته بشی حتی گریه کنی 

ولی بعدش دوباره طاقت بیار 

اگه مرد خوبیه قدر کاراتو میدونه

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀
خدا از دهنتون بشنوه برا دل منم دعا کنید ما هم ماشاالله خوبین تو نسبت بقیه سن سال هامون فقط توقع من ز ...

انشاالله زودتر به هدفتون برسید 

زندگی خودته الکی خرابش نکن به این فکر کن وقتی به هدف رسیدید اونوقت اون میمونه با زنی که به پاش وایساد و کلی قدرتو می‌دونه 

سعی کن موقع دلتنگی بهش بگی خییییلی آروم همینکه با وجود فشار های که روشه واکنش خوبی نشون بده کافیه 

شوهر من واسه سالگرد عروسیمون دقیقا اونروز صبح رفت سرکار عصر اومد خونه دقیقا نیم ساعت پیشم بود یه شیرینی خرید دوتایی خوردیم بعد نیم ساعت دوباره رفت سرکار شب کار بود 

همین برام کافی بود 

عوضش سال بعد جشن میگیریم 

اینجوری کوتاه بیا

بخدا الانم شوهرم نیست شب کاره درحالی که صبح امروزم سرکار بود و من از صبح فقط یک ساعت دیدمش  ول ...

منم همینجوریم از قول شما دوست عزیزم باز 10روز دیگ همون اش همون کاسه

استارتر  بعد عروسی یکماه بعدش سرویس طلامو فروختم  بی ماشین شدیم فروختیم ، خرج نکردم خرید ...

ازه بخدا خدارو شکر میکنم شوهرم نمونه اس اما منم حق دارم سنم کمه و...

چرا منو🥴

منم به مرز طلاق رسیده بودم همش دعوا همش بحث 

همسکتک کاری و فحش و ..

همشو فشار عصبی روش بود 

ولی دیگه باید اینجوری بگذرونیم تا همچی درست بشه چیکار کنیم بریم طلاق بگیریم بعد با یکی عروسی کنیم شاید واسمون وقت بگذاره از کجا معلوم بقیه چیزاش هم خوب باشه 

دروغ نگه ، زن باز نباشه ، معتاد نشه ، رفیق باز نشه ، خیانت نکنه 

باز همینکه مرد خوبیه دنبال زندگی خداروشکر

انشالله عزیزم برام دعا کن

منم شوهرم همش درگیر کار بود حتی موقع عکس گرفتن توی آتلیه روز عروسی 

حتی توی سفرها همش باتلفن حرف میزنه ودرگیر کاره 

حتی وقتی من توی اتاق عمل بودم 

ولی کاریش نمیشه کرد واسه زندگیمون تلاش میکنه 

اوایل همش غصه میخوردم اما وقتی خودم روسرگرم کردم نجات پیدا کردم 

وقتی اون مشغول کاره و تو بیکاری زمان برات دیر میگذره وعصبی میشی