2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 68 پست
باشگاه میرفتم حس هیچ‌کار ندارم اینجا جوریه ک زیاد نمیتونم برم بیرونه

استارتر سه تا پست گذاشتم لطفا بخون عزیزم جوابمو بده 

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیشب حرف میزدم میگ به جون جفتمون قسم  تمام حقارت هایی ک کشیدی جبران میکنم

بنده خدا به التماس افتاده

دلم سوخت براش

تو زنشی باید پشت و پناهش باشی میدونم سخته ولی شدنیه‌

منم این دوران رو گذروندم پس طاقت بیار و بمون و زندگیتون رو جمع کنید‌

و اینکه خیلی بچه ای که حرف از رگ زدن و ... میکنی یعنی چی این حرفا. صبور باش.

بعدا میزنه توی روت

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

فکر کردی زندگی همه گل و بلبلله؟ زندگی بالا و پایین داره 

باورت میشه دوازده ساله از دواج کردم شاید دو بار سال تحویل با هم بودیم همش سرکار بوده 

زندگی همینه دیگه تا سختی نکشی آسونی نیست 

منم خیلی مراسم ها هست که شوهرم نیست یا عید دیدنی هیچ وقت با هم نمیریم

خو چیکار کنم من براش بخندم خوشحال باشم براش کافیه اما کنترل ندارم. چیکار کنم سرگرم شم

عزیزم خودت رو سرگرم کن اون 

فیلم بازی رمان کارهنری کلاس آنلاین 

خلاصه سرت رو گرم کنی مشکلت حل میشه

الان که از نیشخندشون داری تصمیم طلاق میگیری بعدا باحرفا زخم زبونا تحقیرا وخیلی حرفایی دیگه میخوای چک ...

اره خدایی قبول دارم من بیشتر این بحث هارو آوردم چیکار کنم سر راهش نباشم با. چی سرگرم کنن خودمو

چقد بی انصافی شایدم بخاطر سن کمته. اون تو اوج جوانی داره این همه کار میکنه که اینده تو رو بسازه تو ه ...

بخدا ببینی آنقدر پیر شده همه ی موهاش سفید شده هی میگه دوست دارم میگ به خدای زمین آسمون دوستت دارم چجوری بگمت

من شمام یا شما منی

بخدا الانم شوهرم نیست شب کاره درحالی که صبح امروزم سرکار بود و من از صبح فقط یک ساعت دیدمش 

ولی اون داره واسه من و زندگیمون تلاش می‌کنه اگه این کارو نکنه چند سال بعدم تو فقط و نداری باید زندگی کنیم 

اون الان داره سختی می‌کشه که بعدا ما تو آسایش باشیم اگه مرد خوبیه ذاتش خوبه مدارا کن 

می‌دونم سخته من کلی طاقت نیاوردم بعد ده روز یهو میزدم زیر گریه از دلتنگی یا بهونه گیر میشدم 

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀