2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 68 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو مشاوره مشکل از شماست 

پرسیدی حق دارم یا نه از نظر من نداری 

ولی فکر نمیکنم وقتی مادر پدرت باهات صحبت کردن نتیجه نگرفتن حرفهای ما جواب بده شاااید مشاوره بتونه کمک کنه .شاااید 

متاسفانه خیلی بچه ای 

دیشب حرف میزدم میگ به جون جفتمون قسم  تمام حقارت هایی ک کشیدی جبران میکنم

بنده خدا به التماس افتاده

دلم سوخت براش

تو زنشی باید پشت و پناهش باشی میدونم سخته ولی شدنیه‌

منم این دوران رو گذروندم پس طاقت بیار و بمون و زندگیتون رو جمع کنید‌

و اینکه خیلی بچه ای که حرف از رگ زدن و ... میکنی یعنی چی این حرفا. صبور باش.

بعدا میزنه توی روت

کاربری های قبلیم تمشک و oooooli😁

وای استارتر انگار داری زندگی منو میگی بخدا دقیقاااا مثل من 

شوهرم به خاطر خرید خونه از وقتی عروسی کردیم دو شیفت کار میکرد حتی جمعه و روز های تعطیل هیچ روزی تعطیل نبود و خونه نبود حتی عید سیزده بدر ، مراسم ها حتی عاشورا 

هیچ وقت 

گاهی وقتا در روز دو ساعت می‌دیدم فقط اونم تا غذا بخوره بره حموم بعد می‌خوابید منم آدم احساسی همش دعوامون میشد هی دلم میخواست پیشم باشه و نبود

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀
یک چیزی بگین سوال بپرسید  برا کارش تو هیچ مراسمی شرکت نمیتونه کنه من از نیشخند این اون خسته شدم

الان که از نیشخندشون داری تصمیم طلاق میگیری بعدا باحرفا زخم زبونا تحقیرا وخیلی حرفایی دیگه میخوای چکار کنی ،ببین الان به عنوان یه دختر مجرد ازدواج کردی به طلاق فکر می‌کنی پس فردا به عنوان کسی که قبلاً ازدواج کرده قراره کی سرراهت قرار بگیره که بتونه خوشبختیتو تضمین کنه،دارم خواهرانه بهت میگم اگه خودت مشکلی داشتی مجالس رو همسرتو نمیتونستی همراهی کنی بخاطر نیشخند وحرف چند آدم دیگه که زندگیت اصلا واسشون مهم نیس فقط حرف طلاق و میزد حسن الان چی بود زندگی مشترک معنیش یعنی خوشی غم گرفتاری مشترک با همسرت راه بیا کمکش کن تا مشکلات حل بشه اگه نمیتونی حداقل کنار وایسا نه اینکه واسه اینکه واسه زندگیتون تلاش میکنه سر راش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌وایسی  

چقد بی انصافی شایدم بخاطر سن کمته. اون تو اوج جوانی داره این همه کار میکنه که اینده تو رو بسازه تو هم تحملتو بالا ببر بالاخره این روزا میگذره رفیق نیمه راه نباش درکش کن پشتش باش واقعا حیفه شوهرت کاریه بفکر زندگیه خیلی دلم بحالش سوخت 

ولی استارتر من دوسال با این شرایط ساختم تو همه مراسمات تنها بودم با فامیل شوهر ، همیشه تنها خونه بودم اونم فقط ازم میخواست صبر کنم و مهربونم باشم انقد فشار روش بود عصبی میشد 

منم انقد دلتنگ میشدم عصبی بودم و همیشه دعوا داشتیم سر چیزای الکی که تهش مشخص میشد من دلتنگم و اونم خسته

میدونی آخرش چیشد؟

خواستنش تمنای هر رگ ⁦❤️⁩عضو گروه رز سفید🌼🌼🌼وزن اولیه ۵۸😒 وزن الانم 56/600 وزن هدف ۴۸⁦❤️ تا اول دی به هدفم میرسم 🌀
سن کم ازدواج کردن همینه دیگ ازدواج خاله بازی نیس ک  خودتو جمع کن الانم وقت بچه اوردنت نیس ن خ ...

باشگاه میرفتم حس هیچ‌کار ندارم اینجا جوریه ک زیاد نمیتونم برم بیرونه

ما بعد دوسال سختی مداوم خونه خریدیم من دوسال تو‌چهل متری بیست سال ساخت زندگی کردم که کابینت نداشت و انقد قدیمی که همیشه بوی بدی میداد خونه من وااااقعا اذیت شدم 

هیچ وقت بیرون نرفتیم مسافرت نرفتیم و هیچ لذتی نداشتیم 

ولی بالاخره این سختی ها تموم شد عید میریم خونه جدید 

البته بازم شوهرم دو شیفته ولی چون فشار از روش برداشته شده خیلی بهتر شده و منم باردارم انشاالله زندگی شماام شیرین بشه 

فقط تحمل کن می‌دونم سخته ولی آخرش همه چی درست میشه مطمعن باش