2777
2789

یعنی زمان مدفوع کردن میاد بیرون؟؟ 

اگه اینجوریه تنها راش عمل هست تا پاکه همورویید بردارن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای منم. دکتر بهم گفت انجیر شبا خیس کن صبح با آبش بخور. بهم شربت و شیاف داد برای یبوست ولی گفت یه هفته بیشتر نخور تا تنبلی روده نگیری.  گفت هر وقت دسشویی داشتی زود برو و جلوشو به هر دلیل نگیر. این مشکلی که من دارم بیشتر به خاطر یبوست مزمنی که دارم هست.  دارم دمنوش گل محمدی می‌خوردم یکم روده هام بهتر کار میکنن. خیلی درد داره خونریزی هم داره. باید زودتر تا بدتر نشده دکتر بری. ولی حواست باشه اگه شربت چیزی داد بیشتر از یه هفته نباید بخوری.   زودتر برو دکتر.  و اینکه اگه یبوست داری به نظرم به فکر یبوستت هم باش. 

وای منم. دکتر بهم گفت انجیر شبا خیس کن صبح با آبش بخور. بهم شربت و شیاف داد برای یبوست ولی گفت یه هف ...

من هم يبوست مزمن دارم ، هرچي ميخورم ٢،٣ روز خوبه دوباره يبوست ميشم

من هم يبوست مزمن دارم ، هرچي ميخورم ٢،٣ روز خوبه دوباره يبوست ميشم

هر روز صبح ناشتا یه قاشق روغن زیتون.  شب قبلش انجیر خیس کن مداوم بخور. دمنوش گل محمدی عالیه.  چنتا غنچه بنداز تو آب جوش تو لیوان روش نعلبکی بذار دم بکشه سر بکش. یه روز درمیون. ببین این اتفاقی که برای ما افتاده به غذا نخوردن درست برمیگرده. نه ورزش نه هر چی کمک نمیکنه و ربطی نداره. باید شیوه غذا خوردن رو عوض کنیم. و دائمی هم باید باشه. دمنوش گل محمدی خیلی جوابه. زیاد بخوری باید کنار دسشویی بخوابی تا این حد

ممنون عزيزم ، دمنوش گل محمدي رو كي بخورم ؟

یه موقع بخور که اگه روده ت کار کرد جایی نباشی. احتمالا شیش ساعت بعد کار می‌کنه. پس عصر خوبه که قبل از خواب بری دسشویی. من یکبار دو سه قاشق مربا خوری پودرشو ریختم خوردم ساعت دو شب تو دسشویی نیم ساعت خوابیدم 🤣🤪 تا این حد کار کرد.  اگه دکتر میری که درمان کنی خودتو، ازش بپرس دمنوش گل محمدی چقدر بخورم   من یه روز درمیون میخورم نمی‌دونم عوارض داشته باشه یا تنبلی روده بیاره. میرم بعدا میپرسم ولی اگه دکتر میری یادت نره ازش بپرسی مطمئن بشی

یه موقع بخور که اگه روده ت کار کرد جایی نباشی. احتمالا شیش ساعت بعد کار می‌کنه. پس عصر خوبه که قبل ا ...

اي بابا ، پس خيلي شديد بوده 😂من خيلي وقته اينطوريم خوب نميشم ، چند ساله ، واسه تو چه مدته؟

اي بابا ، پس خيلي شديد بوده 😂من خيلي وقته اينطوريم خوب نميشم ، چند ساله ، واسه تو چه مدته؟

شهریور سال دیگه میشه یه سال  ولی دمنوش خوردم یبوستم بهتر شده حس میکنم دارم بهتر میشم. یکم زده بیرون زخم شده ولی ببین عمل هم بکنم یبوست بمونه شاید دوباره همین بلا به سرم بیاد پس تصمیم گرفتم بخورم ادامه بدم ببینم چی میشه.  دکتر هم رفتم گفت ته تهش عمل می‌کنی برمی‌داری ولی اتفاقی که باعث میشه که هموریید بگیری یه چیز دیگس. این فقط علائمشه. یه چیزی مثل جلوی دسشویی رو گرفتن غذای کم فیبر خوردن کمبود ویتامین ب. آمپول میزدم تقویتی خوب شده بودم ولی تموم که شد برگشت باز. خلاصه داشتم میگفتم به نشستن طولانی مدت هم نیست. به ورزش نکردن نیست.  فقط فقط غذا و کمبود ویتامین و فیبر.  

شهریور سال دیگه میشه یه سال  ولی دمنوش خوردم یبوستم بهتر شده حس میکنم دارم بهتر میشم. یکم زده ب ...

آره منم سبك غذا خوردنم خيلي بده ، تحركم هم كم هست ، آمپول تقويتي چي ميزدي كه بهتر ميشدي؟

آره منم سبك غذا خوردنم خيلي بده ، تحركم هم كم هست ، آمپول تقويتي چي ميزدي كه بهتر ميشدي؟

آمپول b12 میزدم هر هفته یه بار فکر کنم هزار بود.    دکتره گفت به تحرک نیست البته. تحرک خوبه ولی به فیبر و غذا خوردن برمیگرده  و راس می‌گفت من یه مدت خیلی زیاد تحرک نداشتم و حالم خوب بود. بیشتر ژنتیکی هست و محیطی و غذا.