2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 89 پست
میشه لطفا به منم بگی تعبیر خوابم چیه من پدر بزرگم خیلی وقته پیش فوت شدن خواب دیدم لباس پاره ایشون د ...

زمان باید شده شود و وضعیت جسمانی یعنی در دوران قاعدگی نبودن اهم است 

خواب اول در صورت داشتن شرایط به این گونه خواهد بود که یا مرگ نصیب کسی که لباس را برای او می دوختند می شود یا بعد مالی داشته و ارث می برد 

خواب دوم طبق تعبیر امام صادق اگر دیوار گلی و خشتی بود مال دار و ثروتمند شوند یا امانت بزرگی به ایشان سپرده شود اگر سنگی و اهکی باشد فریفته شود به دنیا و خوب نیست اگر گچی و اجری بود بعد خودشیفته ایشان را نشان می دهد

دقت داشته باش قبل از خواب قران را بالای سر خودت بگذار راه حل حتمی است 

توجه نکن به دلیل ضعف روحی که داری چیزی می بینی اگر خیلی توجه کنی و از نظر ذهنی موبایل دهی خطرناک است برای کسی تعریف کن و سعی کن فراموشش کنی هر چه بیشتر دیگران بدانند اجنه ببشتر از تو فاصله می‌گیرند ضمن اینکه بنده مطمئنم فقط زاییده ذهن شما یا نهایتا موجودات سایه ای بوده به دلیل پاک نبودن یا غسل به گردن دارید یا در دوره پریود هستید که میبینید 

شب با وضو به بستر بروید و با خیال راحت بخوابید

:) رعنا هستم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمایید انشاالله در دایره علم من باشد تعبیر  قبل از گقتن خواب توجه کنید  اگر کسی قبل بن ...

لطفا خواب منم تعبیر کنید من بعد فوت پدر همسرم از ایشون کدورت و کینه به دل گرفتم چون در گرفتن عروسی و خرید سرویس طلا کوتاهی کردن چون قول عروسی خوب به ما دادند و زمانش پا پس کشیدن در زمان زنده بودن خیلی خواستم شکایت کنم ازشون همسرم مانع شد بعدفوتشون من به مدت ۲ سال سر خاک نرفتم و قهر کردم با صحبت یکی از دوستانم پذیرفتم که به خاطر خوبی های که در حقم کرده ببخشم و به سر خاک ایشون رفتم همان شب ایشون در خواب دیدم که سر سفره نشسته بودن و غذا میخوردن ۲ تا دختر موطلایی با خودشون اورده بودند که‌مدام اقا جان اقا جان صداش میزدن و میخندیدن من گفتم اقا شما کجایید دلمون تنگ شده گفت من زندانی بودم چرا نمیای دیدن من 

بعد من با صداس خیلی قشنگ و صوت زیبایی شروع کردم سوره فاتحه رو خوندن و اون خانم و بقیه بچه ها باهام ...

توروخدا زود به زود براش هر سوره ای حفظی بخون، خیلی نیاز داره. ثوابش بهخودت هم میرسه. 

الحمد لله کما هو اهله
لطفا خواب منم تعبیر کنید من بعد فوت پدر همسرم از ایشون کدورت و کینه به دل گرفتم چون در گرفتن عروسی و ...

با سلام  درمورد شما روز خواب بسیار مهم است چند شنبه بوده و چه ساعتی صرفا سر قبر رفتن بخاطر فضای مرده قبرستان می تواند دلیل خواب دیدن باشد 

ولی به هر حال در مورد ، مورده شما بدانید دکتر کرمانی می گفتند سفره همان است که در بیداری است و خوان گسترده را نشان می دهد و طبق تعبیر امام صادق سفره در خواب تعبیر زنی زیبا و بخشنده است لذا بنده معتقد هستم ایشان از بخشش شما خوشحال و فراخ بوده و نعمت گرفته شده از ایشان به ایشان برگشته که مث تواند در عالم برزخ روح مرحوم را بیشتر در آرامش فرو ببرد عدد ۲ و کلا دو دختر مو طلایی که با ایشان سر سفره بودند ملائکه خصوصی ایشان که گناه و خوبی را ثبت می کنند بودند که انها هن از عمل شما خرسند بوده و این خواب به معنای تشکر و رصایت از بخشش شماست 

خدا همراه شما باشد ، کار خوب و بزرگی کردید بخشش مرحمت بالایی است ، انشالله بخشش خدا نصیب شما شود

با سلام  درمورد شما روز خواب بسیار مهم است چند شنبه بوده و چه ساعتی صرفا سر قبر رفتن بخاطر فضای ...

تشکر از لطفتون فک میکنم جمعه این خواب دیدم  از سر مزار که برگشتم حتی ثانیه ای به ایشون فکر نکردم اما ایشون در قید حیات بودن به شدت دوست داشتم و بالعکس فقط همین کارشون من اذیت کرد خیلی

تشکر از لطفتون فک میکنم جمعه این خواب دیدم  از سر مزار که برگشتم حتی ثانیه ای به ایشون فکر نکرد ...

امکان اینکه در آینده از داشته های ایشان پول یا مبلغی به شما به عنوان ارث برسد از راه و طریقی،  خیر یا منفعتی،  وجود داد

امکان اینکه در آینده از داشته های ایشان پول یا مبلغی به شما به عنوان ارث برسد از راه و طریقی،  ...

البته ایشون به خواب همسرم اومده بودن که فلان پول که از ارث رسیده برای خانومت هست نه خودت   البته همسرم از خواب که برای شما تعریف کردم بیخبر هستن این خودشون گفتن منم از خواب چیزی نگفتم 

البته ایشون به خواب همسرم اومده بودن که فلان پول که از ارث رسیده برای خانومت هست نه خودت   &nbs ...

بله حتنا پول رو بردارین ، مرحوم به دلیلی اصرار بر این دارن که پول دست شما باشه ، ممکنه از روی شناخت همتون باشه ضمن اینکه در عالم برزخ تا حدی از آینده خبر دارند پس خواستند پول دست شما باشد و دلیلی منطقی پشت آن است ، انشالله در راه درست استفاده شود 

بله حتنا پول رو بردارین ، مرحوم به دلیلی اصرار بر این دارن که پول دست شما باشه ، ممکنه از روی شناخت ...

بله ممنون چون من پول قبول نکردم تا به الان شما اینطور گفتید پول قبول میکنم ممنون از کمک شما

مطالعه کردم و از روش ائمه و امام صادق اگاه شدم کسی از نزدیکان دست در تعبیر داشتند به من هم اموختند

منابعی که خوندید چیاست؟

خواب مرده ای که به خواب میاد و درنهایت ارامش خبر مرگ پسرش که زندس رو میده چیه؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
منابعی که خوندید چیاست؟ خواب مرده ای که به خواب میاد و درنهایت ارامش خبر مرگ پسرش که زندس رو میده چ ...

پسرش زندگی طولانی و سرشار از خوشی خواهد داشت 

البته اگر بنده اولین نفری هستن که تعبیر می کنم ، اگر قبل از من تعبیر شده تعبیر اولیه درسته