2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با سلام بنده در تعبیر خواب بسیار زبده هستم 

دوست عزیز ساعتی که اشاره کردید ساعتی است که خواب تعبیر می شود قبل از نماز صبح طبق گفته امیرالمدمنین روح شما قابلیت پرواز به آسمان رو داره و می تونه از امور جاریه ملائکه تا حدی فیض ببره پس به احتمال زیاد خواب شما صحیح است 

و تعبیر پیچیده ای هم ندارد ، ممکن است گفتگویی با شما داشته دچار غمی از طرف شما شده باشد که در عالم برزخ همواره به او آسیب می زند پس اولا خواب وجهه بخشش دارد پیشنهاد می کنم لسانی بگویید شخص را بخشیده اید و هیچ غمی از او ندارید تا در عذاب نباشد 

ثانیا تلاوت قرآن به هر شرطی در خواب می تواند اجنه و شیاطین را دور کند پس قطعا خواب شما شیطنتی نبوده در مواقعی شیاطین خود را به شکل مردگان دراورده در خواب ظاهر می شوند و افکار شمارا گمراه می کنند که در مورد شما صدق نمی کند 

ثالثا سوره ای در خواب خواندید شما و هنه دوستانتان واقعا خوانده شده و ثواب او به خانم رسیده 

پیشنهاد می شود خودتان صدقه جاریه برای ایشان داده و اطمینان حاصل کنید که ایشان را بخشیده اسد تا مزاحمتی در خواب شما از طرف مرحومه ایجاد نشود 

سوزش دست بعد بیدار شدن صرفا سوزش روح بوده تایید کننده صدق خواب شماست 

:) رعنا هستم.
خوابت خیلی جالب معلوم دختر پاک و مومنی هستی که تونستی باهاش ارتباط برقرار کنی

نمیدونم آدمیزاد که بی گناه نمیشه 

به هر حال منم خیلی گناها کردم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

منم ی خواب عجیب دیده بودم بگم ؟

بگو عزیز

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بگو عزیز

بالا کوه وایساده بودم 

شب بود و هوا گرفته بود 

ماه خیلی بهم نزدیک بود صورتش مشخص بود و دست هم داشت 

ک داشت دور خودش میچرخید و دستاشو می‌کوبید بهم 

تو خواب میترسیدم و گریه میکردم و مامانم رو نفرین میکردم 

🙄🥴😐

با سلام بنده در تعبیر خواب بسیار زبده هستم  دوست عزیز ساعتی که اشاره کردید ساعتی است که خواب ت ...

از کجا تعبیر خواب میدونید

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

احتمالا اون دنیاش خوب نیست و شما یه ذره از دردی که می‌کشه رو دیدی ،دیگه خودت می‌دونی که اینکه دستت سوخت معنیش چیه ،اما بازم دارن تو خواب بهت میگن که واسش خیرات و فاتحه بدی که آرامش بگیره 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
بالا کوه وایساده بودم  شب بود و هوا گرفته بود  ماه خیلی بهم نزدیک بود صورتش مشخص بود و د ...

چقدر عجيب 🙁

با سلام بنده در تعبیر خواب بسیار زبده هستم  دوست عزیز ساعتی که اشاره کردید ساعتی است که خواب ت ...

میشه لطفا به منم بگی تعبیر خوابم چیه

من پدر بزرگم خیلی وقته پیش فوت شدن خواب دیدم لباس پاره ایشون دست مادرمه و مادرم داره اونو میدوزه و میگه اینو بدوزم بدم به یه نفر بپوشه صوابشم بره به بابا بزرگت

یه بارم بابا بزرگ مادریم و دیدم که میگف کاش این دیوارو بلند تر درست میکردم

خودمم خیلی وقته اکثر مواقع خواب جن میبنم چن شب پیش دیدم با لباس سر تا سیاه صورت پوشیده جلوم ظاهر شده هی میگفتم کی هستی جواب نمیداد

خیلی میترسم نمیتونمم خوب بخوابم

سلام خیلی ممنون از شما

بله اونسال که باهم دعوامون شد من نبخشیدمشون و ازشون خیلی به دل گرفتم

ولی الان بخشیدمشون و امیدوارم روحشون در آرامش باشه

منم ی خواب عجیب دیده بودم بگم ؟

بفرمایید انشاالله در دایره علم من باشد تعبیر 

قبل از گقتن خواب توجه کنید 

اگر کسی قبل بنده تعبیر کرده تعبیر من روی خواب انجام نمی شود 

فلذا طبق گقته پیامبر معبر اول خواب را تعبیر می کند و بعد از آن هیچ تعبیری تعبیر دقیق خواب شما نیست،  پس توجه داشته باشید اگر کسی قبل بنده تعبیر کرده باشد پاسخ درستی از تعبیر خواب نخواهید گرفت 

سلام خیلی ممنون از شما بله اونسال که باهم دعوامون شد من نبخشیدمشون و ازشون خیلی به دل گرفتم ولی ال ...

حتنا بخشش داشته باشید 

انشالله خدا از سر تقصیرات هنه بگذرد و روح مرحومه در آرامش باشد