2777
2789
عنوان

خواب خیلی عجیب من

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 89 پست

ببخشید دوستان مامانم زنگ زد جواب دادم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

عزیزم اگه برات مقدره برو سر خاکش براش چند صفحه قرآن بخون صدقه هم بده  خدا رحمتشون کنه

نه امکانش نیس خانوادشو نمیشناسم

به تو حاصلی ندارد غَمِ روزگار گفتن،که شبی نَخُفته باشی به درازنای سالی،غَمِ حال دردمندان نه عجب گَرَت نباشد،که چنین نرفته باشد همه عمر بر تو حالی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حالا منظورت چی بود؟

منظوری نداشتم فقط خیلی براش نگران شدم 

یه حس خاصی هستم

اسم کوچیک اون خانمو بگین براش صلوات و ایه الکرسی بخونم

اسمش معصومه بود

مجرد بود ؟خب آخرش متوجه نشدی خودکشی کرده یا نه ؟چون کسایی که خودکشی میکنن در عذاب بدی هستن 

نه نفهمیدم دیگه شاگردا هر کدوم یه چیزی میگفتن

دلم خیلی براش میسوزه هنوز جوون بود 😭

خوب براش یاسین بخون   یا سختت میاد  الرحمن واقعه  ملک جمعه اینارو هرکدوم میتونی بخون   ازت انتظار داره منتظره براش یچیزی بخونی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دلم خیلی براش میسوزه هنوز جوون بود 😭

چه خواب قابل تاملی دیدی 

درواقع واقیت بوده ن خواب

این دفعه رفتید کوردستان ال سی دی وکولر نیارید.یک مشت خاک بیارید بپاشیدتو شهرتون که بوی شجاعت وغیرت بگیره 👍🏻
اگه میتونی براش خیرات بده

بله شاید واقعا یه نشونه بوده شاید یه درخواست کمک

حتما براش قرآن میخونم

منم خواب یکی از اقوام دیدم که خودکشی کرده بود میگفت خیلی سختی میکشه از من میخواست واسطه بشم امام ر ...

حالش الان تو خواب چجوریه؟

ایا ان ها که با جان ِ خود کردی ؛ دلیل ِ کرده خود با جانت بازگشت؟