2777
2789
عنوان

مشکل حاد دارم

96 بازدید | 7 پست

من از بچگی اعصابم ضعیف بود حتی زیر سن دبستان و این موضوع ارثیه خانواده پدریم روانی بودن من یه دختر فوق احساساتی ام یکی بهم بگه تو میزنم زیر گریه واقعا گریه میکنم سر کوچیک ترین چیزا یه کمی عقب مونده هم هستم که اونم ارثیه پدرم هم مشکل روانی داشت و منو خیلی اذیت میکرد همه چیرو تحمل میکردم تا ۱۰ سال پیش یه روز تو خونه مشغول نظافت بودم یهو احساس کردم یکی از رگهای پشت سرم خالی شد و فشارم به شدت اومد پایین علائم اینا بود تنفس سخت استرس شدید اسهال بی قراری شدید تپش قلب و... هر جا دکتر میبردنم هیچ دکتری نمی فهمید چمه تا اینکه یه نفر به مادرم گفته بود از اعصابشه بردنم پیش روانپزشک و الان سالهاست دارو می خورم داروهامو دکتر کمتر کرده ولی نمیتونم قطع کنم به سر حد مرگ میرسم به شدت بد دهن و بد اخلاقم خیلی سریع عصبی میشم و واکنش تند نشون میدم کلا ناسازگارم با هیچ کس رابطه ندارم تقریبا با همه فامیل قطع رابطه کردم نمیتونم سر کار برم چون سریع دعوام میشه خلاصه روزگارم سیاهه نمیدونم چی کار کنم دوستان از بین شما کسی بوده که چنین کسی رو بشناسه هیچ چطوره خوب نمیشم البته یه کم عقب مونده هم هستم فکر میکنم به خاطر اونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنظورم عقب مونده ذهنیه

متوجه هستم عزیزم 

اما فک نمیکنم اون طور که خودت احساس میکنی هستی 

به نظرمن شما یه خانم سالم هستی