2777
2789
عنوان

دل سردی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست
پیام دعواشون تو گوشی شوهرمنه هرچی به شوهرم میگم میگه دستش خورده آمده واسه من

ببین خاهرم اگرم چیزی باشه ما زنیم هرچیزی از دستمون بر میاد نزار بدتر بشه دل شوهرتو باز به دست بیار 

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش هم شوهر داره

اگه شوهرت باهات موافق باشه براحتی میتونین بیرونش کنین 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
گفتم تایک ماه دیگه برین  ولی هرروز بین من وشوهرم داره خراب تر میشه

سعی کن زودتر برن هرچه زودتر برا شما بهتر اگه شوهرت دلش میخواد و یه جورایی موافقه بشین باهاش یه صحبت منطقی داشته باش ببین مزه دهنش چیه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
آخه شوهر من راست نمیگه گفته بیرونش میکنم هر روزی یک رنگی میزنه

پس مشکل از شوهرتم هست نمیدونم سعی کن تو این یه ماهی که اونا هستن برا شوهرت سنگ تموم بزاری اصلا هم بهش گیر نده خیلی بالا ببرش به قولی خیلی هندونه بزار زیر بغلش به خودت خیلی برس اصلا اون آدم برات مهم نباشه شوهرت بزرگه فهمیده ست میدونه داره چیکار میکنه نیاز نداره یکی بیاد بهش بگه این کار بدیه نکن تو فقط کار خودتو بکن