2777
2789
عنوان

دل سردی

146 بازدید | 21 پست

سلام خانوما مدت طولانی هست یک خانوم بین من و‌ شوهرم جدایی انداخته

یه چیزهای کوچیکی دیدم تو گوشی شوهرم 

اصلا احساسم برنمیگرده شوهرم هم دلسرد شده 

فقط به خاطر آبرومون زندگی میکنیم هرچند شوهرم ادعای دوست داشتن میکنه اصلا خوب نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مرور تلاش کنید اون حس برمی گرده مثل قبل نه ولی شاید یه جوری دیگه بشه اون رابطه رو ساخت!  

تصور کن کی دیگه حوصله داره با سختی جدا بشه و با یه مرد دیگه با اون مشکلات جدیدی که ممکنه داشته باشه بخواهی دوباره یه زندگی بسازی!،

یا ارحم الراحمین

نزار توی دلت سردی بشینه گل من.

وای واقعا به اینجور ادما باید چی گف اخه میدونن یعنی طرف متاهله این کارو میکنن اعصبیم میکنه حتی اگه کوچولوترین نگاه باشه متاسفم برای همجنسایی که واقعا حیفه یعنی حیف شرف زن که اسمش رو اونا باشه...

دنیا یه فیلمه ، نه یه کُمدیه نه یه دِرام.
نزار توی دلت سردی بشینه گل من. وای واقعا به اینجور ادما باید چی گف اخه میدونن یعنی طرف متاهله این ک ...

خیلی بهم ریخته ام اخه شوهرم 9 سال پیش با دوست دخترش هم گرفتن

نمیدونم چرا همه چی توی من مرده

عکس و پیام دعوای خانوم رو با شوهرش

ببخشید ولی من نفهمیدم 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عکس و پیام دعوای خانوم رو با شوهرش

یعنی اومده به شوهرت میگه از دعواهاشون ؟؟

خیلی متاسفم من خودم حتی به دوستامم نمیتونم بگم.

نمیشه با اون خانوم قطع ارتباط کنید؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خیلی بهم ریخته ام اخه شوهرم 9 سال پیش با دوست دخترش هم گرفتن نمیدونم چرا همه چی توی من مرده

ببین قشنگم گذشته اسمش روشه باید پیشگیری کنی دیگه تکرار نشه نه اینکه بشینی بازم بهش فکر کنی شاید بدترشم پیش بیاد 

یعنی اومده به شوهرت میگه از دعواهاشون ؟؟ خیلی متاسفم من خودم حتی به دوستامم نمیتونم بگم.

پیام دعواشون تو گوشی شوهرمنه

هرچی به شوهرم میگم میگه دستش خورده آمده واسه من

سردی خیلی بده عزیزم هرجور هست نزار اتفاق بیوفته نمیشه به خوبی ها و خاطرات خوبی که باهم داشتین فک کنی؟؟؟؟ اگه خیلی نسبت بهم سرد بشین خودبه‌خود از هم طلاق میگیرین ممکنه الان بگی بخاطر حفظ آبروم اینکارو نمیکنم ولی 2 سال دیگه 3 سال دیگه ممکنه بکنی پس هرجور هست نزار آنقدر بهم سرد بشین 

مستاجرم هم هست هر روز میبینمش

خب نمیشه به یه بهونه عذرش رو بخواید بیرونش کنید از اونجا؟؟؟