2777
2789

اخرین بار که خونه بودم سه ماه ایی گذشته ، و نامزدم بعد ماه رمضون خدا بخواد بالاخره میرم سر خونه زندگیم، هر بار که قراره برم خونه یکم خستگی در کنم خانواده ام یه مصیبتی درست میکنن خسته شدم 

روز بله برون پدرم هیچ حرفی از اینکه کجا ساکن بشیم نزد و وقتی همسرم شهر خودشونو گفت پدرم گفت زن خودته و خودت میدونی

(دو تا شهر جفت به هم تو شمالیم، بین مون بیست دقیقه نهایت نیم ساعت فاصله هست. )

الان که همسرم دیگه کم کم داره کارای خریدن خونه رو نهایی میکنه پدرم بازی دراورده که دخترم فقط باید تو شهر خودمون بمونه ...

منو همسرم تصمیم گرفتیم وسط دو تا خانواده از نظر مسافت خونه بگیریم که نه به کسی دور باشیم نه نزدیک

پدر و مادرم شرایطی رو دارن به وجود میارن، که باید بین اونها و همسرم انگار یکی و انتخاب کنم و برام خیلی سخت شده، اصن دلم نمیخاد برم خونه ، از طرفی خوابگاه عید تعطیله و نمیتونم بمونم ، چه خاکی تو سرم کنم ؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست مثل من الانم که باردارم مراعاتم رو نمیکنن. من سالهاست طرف شوهرمم شوهرمم ادم خوبیه. 

راحت بگم یه همر میخوای با شوهرت زندگی کنی ولی خانواده رهات میکنن مال منکه اینطور بوده‌. روابط رسمی با اینجور خانواده ها رو به شدت توصیه میکنم

درست مثل من الانم که باردارم مراعاتم رو نمیکنن. من سالهاست طرف شوهرمم شوهرمم ادم خوبیه.  راحت ...

منم سعی میکنم همیشه طرف حق و بگیرم و منطقی فکر کنم

زیادم خونه سر نمیزنم 

اما فک کردن به دو هفته عید که باید برم خونه برام مصیبت شه

عین دارکوب رو مغزم راه میرن

شهرای شمال که همش چسبیده به همن

اره تازه قراره بین دو تا شهر خونه بگیریم که نه زیادی به کسی نزدیک باشیم نه دور

یعنی مثلن مامانم با بیست دقیقه رانندگی میرسه خونه من 

ولی انقد مغزمو خورده که کلافه شدم هنوز نرفته

امروز نزدیک چند ساعت زنگ زدن و رو مغزم راه رفتن

هر چی محترمانه حرف میزنم و مودبانه جواب نمیده

اخرش میدونم یه برخورد جدی و دعوای بزرگه

منم سعی میکنم همیشه طرف حق و بگیرم و منطقی فکر کنم زیادم خونه سر نمیزنم  اما فک کردن به دو هف ...

حق داری‌. خیلی سخته منم عید زایمانمه بیشتر که استرس زایمان داشته باشم استرس خانواده ها رو دارم

برو اردو جهادی 

هم ثواب داره هم اعصابت راحته 😊

میفهممت،خانواده اذیت کار خیلی سخته 

بزار حرفاشون رو بزنن شما کار خودتون رو بکنید 

ولی هیچ وقت نزار همسرت یا خانواده ش بفهمن داری طرف اونا رو میگیری چون بعدا همینو میزنن تو سرت