2777
2789
عنوان

سفره عقد

282 بازدید | 30 پست

بچها شما به این اعتقاد دارید ک میگن کسی ک طلاق گرفته موقع خوندنه خطبه عقد باید بیرون باشه؟بنظرتون چقد راسته

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خرافات تو منطقه ماهم رسمه من اعتقادی ندارم ولی خواهرشوهرم ک مطلقه بود ب خواست خودش بیرون وایساد

خالم جدا شده واقعیتش میترسم بیاد

ن عزیزم این عن بازیا چیه؟طفلی سرنوشت باهاش بد بوده پس تو شادی دیگران نباشه؟

ی بار تو این سایت گفتم ب قرآن و اقا امام زمان معتقدم مسخرم کردن ک عقب موندی اونوقت این جدیدیا ک انگار عقب ترن 😑

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 
نمیدونم من دارم جدامیشم واصلا عقد کسی بعد ازاین نمیرم تاوقتی ازدواج کنم🙃

نمیرم که کسیم حرفی نزنه بهم🙂

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏

من ب این چیزا اعتقاد ندارم چرته بنظرم.تازه ی سریا میگن نباید جاری قند رو بسابه روی سر عروس شگون نداره ولی من جاری بزرگم قند سابید خیلیم رابطم باهاش خوبه و مشکلی پیش نیومده

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ن عزیزم این عن بازیا چیه؟طفلی سرنوشت باهاش بد بوده پس تو شادی دیگران نباشه؟ ی بار تو این سایت گفتم ...

اره حرفت درسته ولی خب این جا افتاده و باورش کردن اکثرن

بنظرم دل طرف بشکنه شب عقد هرجا شده توی همین دنیا خدا جوابشو میده....چون میون یک عالمه آدم این توهین بهش شده... خانوما اگر اعتقاد دارید یا بنده خدارو دعوت نکنید یا اگر کردید میون یک عالمه عادم بیرون نکنید خجالت زده بشه اگر هم نزدیکانه بنظرم هیچ اتفاقی نیوفته و اینکه دل طرف بشکنه بدتره🌹

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

من ب این چیزا اعتقاد ندارم چرته بنظرم.تازه ی سریا میگن نباید جاری قند رو بسابه روی سر عروس شگون ندار ...

اره بعضیام میگن کسی ک یتیمه نباید سره سفره عقد وایسه😑

اره بعضیام میگن کسی ک یتیمه نباید سره سفره عقد وایسه😑

یاحسین اون براچی دیگه🤦‍♀️

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
خالم جدا شده واقعیتش میترسم بیاد

نترس 

اینکار واقعا یه توهینه به اون خانم

انرژی منفی نده 

مگه با حضور یه نفر امکانش هست زندگی شما خراب بشه؟ اونم خاله ای که باعشق برات آرزوی خوشبختی میکنه