2777
2789
عنوان

سفره عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 30 پست
بنظرم دل طرف بشکنه شب عقد هرجا شده توی همین دنیا خدا جوابشو میده....چون میون یک عالمه آدم این توهین ...

خب بنظرم طرف خودش باید عقلش برسه ک بدونه این حرف جا افتاده بین مردم و نره من از ی طرف اعتقاد ندارم ولی از طرفیم میترسم

۱۹اردیبهشت فهمیدم اومدی تو دلم زندگی مادر♥️😍
اره بعضیام میگن کسی ک یتیمه نباید سره سفره عقد وایسه😑

اینا همه خرافاته عزیزم بعدشم ب این ادما ربطی ندارع شما ب هرچی فک کنی سمتت میاد خالتو ناراحت نکن اگه رابطت باهاش خوبه شما ب این فک کنی خدایی نخواسته سرت میاد.من رابطم با خالم خوب نبود ن بله برون ن عقد ن عروسی دعوتش نکردم فارق از همه این حرفا

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتقاد ندارم ، حتی به اینکه میگن افرادی ک ازدواج میکنن باید ستاره هاشون جفت باشه هم اعتقاد ندارم ، دوستم و نامزدش ستاره شون جفته ولی باز درگیر طلاق شدن... خدا به این کار نداره که طرف توازدواجش فرد مطلقه بود پس زندگیش رو خراب کنه... فقط سر عقدت دعا کن زندگی خوبی در انتظارت باشه ، سر همچین چیزی هم یه وقت دل نشکنی یا نگی خالم چون مطلقه هست نیا و این حرفا 

اره بعضیام میگن کسی ک یتیمه نباید سره سفره عقد وایسه😑

خاله ی من تو جوونی شوهرش مرد و دختر کوچولوش یتیم شد

برای عقد داییم خاله و دختر خالم سفره رو گرفتن و قند رو سابیدن

والا که زندگی داییم عالیه

به برکت دعای خیر اون دو نفر

خب بنظرم طرف خودش باید عقلش برسه ک بدونه این حرف جا افتاده بین مردم و نره من از ی طرف اعتقاد ندارم و ...

چی بگم آره اینم هست باید بفهمه ممکنه دلشو بشکنن

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نترس  اینکار واقعا یه توهینه به اون خانم انرژی منفی نده  مگه با حضور یه نفر امکانش هست ...

انقد میگن ازین حرفا ک ادم میترسه نمیدونم واقن

اینا همه خرافاته عزیزم بعدشم ب این ادما ربطی ندارع شما ب هرچی فک کنی سمتت میاد خالتو ناراحت نکن اگه ...

رابطمون ک بد نی منم اعتقادی ندارم اما خب همه جا میگن

من اعتقاد ندارم ، حتی به اینکه میگن افرادی ک ازدواج میکنن باید ستاره هاشون جفت باشه هم اعتقاد ندارم ...

اره در اینکه اینا خرافاتن شکی نیس ولی خب بعضیا باور میکنن

به دلت بد راه نده  بجای اینکه ذوق مراسمتو داشته باشی به این چیزا فکر میکنی؟ حیفه بخدا

اره بخدا اصن استرسشو گرفتم😑🤦‍♀️

خاله ی من تو جوونی شوهرش مرد و دختر کوچولوش یتیم شد برای عقد داییم خاله و دختر خالم سفره رو گرفتن و ...

اخییی عزیزم♥️

نمیدونم فک کنم ی قوم ایرانه ک  ب این حرف اعتقاد دارن

بنده های خدا چه گناهی دارن مگه🥲🥲🥲

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏